PAKKHUSET, OSLO (Nettavisen): Vixen er kjent for sin årlige prisutdeling Vixen Awards, hvor en rekke priser blir delt ut innenfor alt fra mat og reise til underholdning og mote.

I kveld er det derimot duket for «The Creator Party by Vixen», og en rekke kjendiser og influensere har i den anledning pyntet seg fra topp til tå for den store festen.

Store navn som Maria Stavang (27), Noah Vasstrand (20), Iselin Guttormsen (35) og Sigrid Bonde Tusvik (42) er blant de som forventes vil gå den røde løperen torsdag kveld.

– Jeg er på Tinder

Noah Vasstrand (20) var en av dem som møtte opp til festen. Denne gang uten søsknene sine Emil Massa Vasstrand (24), Silas Massa Vasstrand (24) og Jørgine Massa Vasstrand (33). 20-åringen hadde heller med seg tre gode kamerater.

– Jeg er her med tre kompiser fra kollektivet, så jeg gleder meg til å være her med dem. De har fadderuke og jeg jobber, så jeg skal bare kose meg med dem i kveld, forteller han.

Vasstrand har nylig flyttet til hovedstaden inn i guttekollektivet. Det trives han godt med, men forteller at ikke alt er like rosenrødt. Se video under:

Den populære 20-åringen har vokst fram til å bli en av Norges mest populære ungkarer, men noen kjæreste har han ikke landet ennå. Når han får spørsmål om kjærlighetslivet forteller han at han trives som singel og har noen krav til sin framtidige partner.

Se hva han sier om dating i videoen under:

– Føler jeg har vokst mye

Selveste Leah Isadora Behn (17) møtte også opp til kjendis-festen torsdag kveld. Under fjorårets Vixen Awards stakk prinsessedatteren av med prisen «Årets influencer: Beauty», og har i løpet av de siste årene vokst fram som en av landets største influensere.

På fjorårets Vixen Awards hadde 17-åringen med seg mamma, Märtha Louise, på den røde løperen både som støtte og for at hun skulle jobbe for henne i kulissene. Torsdag kveld dukket hun imidlertid opp uten moren.

– Mamma er hjemme. Jeg trenger henne mye, men kanskje ikke akkurat på arrangementer, forteller Leah til Nettavisen.

17-åringen vokser seg stadig større på sosiale medier og har vist at hun har et talent innenfor sminke, og selv føler hun at hun har vokst mye det siste året. 17-åringen kombinerer for tiden jobb og skole, men forteller overfor Nettavisen at det ikke er noe problem.

Les også: Her må du grave deg frem til Kanyes motekolleksjon

– Man skulle trodd det gikk dårlig, men det går egentlig veldig bra. Jeg tror det går så bra fordi jeg liker å gjøre det, det føles ikke slitsomt og det tar ikke mye energi å gjøre det. Så lenge man liker det man gjør så er det lettere å gjøre det.

Håper på en gøy kveld

Tidligere «Farmen»-deltaker Tonje Frigstad (21) var også klar for en gøyal kveld da hun dukket opp på den rød løper torsdag kveld.

– Jeg tok dette på sparket, men det er god stemning og jeg håper på en gøy kveld, sier Frigstad.

Det har gått over ett år siden deltakelsen i realityprogrammet «Farmen», og 21-åringen har siden den gang vært å se i blant annet «God kveld Norge», hvor hun var programleder sammen med Niklas Baarli (33). Selv forteller Frigstad at hun er takknemlig.

Les også: Blandede følelser om morens kjærlighetsliv: – Ville vært misunnelig

– Det er helt sykt mye som har skjedd og jeg har fått lov til å være med på så mye. Jeg er veldig gira og motivert, sier hun.

Frigstad er for tiden singel, og skulle prøve seg på datingappen Tinder. Det gikk ikke helt som forventet. Se video under:

Tok med kjæresten på rød løper

Også Isabelle Eriksen (25) og kjæresten Wiktoria Maria (23) dukket opp på kveldens fest. Til Nettavisen forteller paret at de gleder seg mye til kvelden.

– I kveld er vi på Vixen-event og vi gleder oss veldig mye, vi tror det blir skikkelig bra, sier Eriksen.

Det er ikke lenge siden 25-åringen avslørte hvem hennes nye flamme var, og Wiktoria innrømmer at det er en smule skummelt å nå være i rampelyset.

Les også: Hatkommentarene rant inn: – Jeg satt gråtende på hotellrommet

– Det er skummelt, jeg vet ikke helt hva jeg kan forvente. Vi får se, det har vært fint enn så lenge, forteller en ydmyk Wiktoria.

– Gleder meg til å vise han frem

På den røde løperen var blant andre tidligere «Love Island»-deltaker Mie Mack Cappelen (23) å se. I juli kunne 23-åringen avsløre overfor Rød Løper at hun har funnet kjærligheten på ny.

Når Nettavisen møter Cappelen torsdag kveld er ikke kjæresten med, men 23-åringen kan avsløre at alt står bra til mellom paret. Nå skal turtelduene straks bli samboere i en splitter ny leilighet i Oslo, og det er en spent Cappelen som flytter sammen med en kjæreste for første gang.

Les også: Derfor er hun ikke på dansesenteret to uker før premiere

– Det blir spennende, jeg gleder meg veldig. Det er heldigvis en ny leilighet, så jeg kan være med på å innrede den, sier Mie og ler.

Paret ble altså kjærester tidligere i år, men Cappelen kan fortelle at hun og hennes utkårede har kjent hverandre en stund.

– Vi har visst om hverandre en god stund, også var det jeg som indirekte ba han på date.

Var det kjærlighet ved første blikk?

– Ja, det vil jeg si. Vi kom veldig godt overens.