I hele høst har programleder Silje Nordnes (38) vært travel opptatt av å lede et av Norges aller mest populære programmer, «Maskorama».

Les også: Silje Nordnes kommer med oppfordring til seerne før «Maskorama»-premieren

I slutten av november rundet årets sesong av, men til tross for det er Nordnes i full gang med planlegging av nye prosjekter.

Til Nettavisen kan NRK-profilen avsløre at hun skal starte ny podkast.

På søken etter single

38-åringen har god erfaring med podkast og radio fra tidligere. Hun har blant annet ledet NRK-programmet «P3 Morgen», og har i dag podkasten «Kjærlighetssorg» i NRK.

I februar i fjor bekreftet Nordnes at hun og artist Fay Wildhagen (29) hadde gjort det slutt. Siden den gang har Nordnes snakket åpenhjertig om det å gå gjennom en kjærlighetssorg.

Nå jobber Nordnes med et nytt podkastprosjekt, og denne gang skal det handle om singellivet.

– Nå jobber jeg og en gjeng med temaet singellivet som skal handle om hvordan det er å være singel i Norge, forteller Nordnes.

38-åringen søker derfor nå etter folk hun kan prate med.

– Savner å være med dem

Før «Maskorama»-suksessen var Nordnes som nevnt aller mest kjent fra radioprogrammet «P3 Morgen» som hun ledet sammen med Ronny Brede Aase (36) og Markus Neby (31). Trioen ledet programmet i sju år, før de ga stafettpinnen videre.

Les også: «Maskorama»-avsløringen fra bak kulissene får panelet til å måpe

Nordnes gleder seg til å ta fått på et nytt lydprosjekt, men legger ikke skjul på at hun savner sine tidligere radiokolleger hver eneste dag, til tross for at trioen holder god kontakt med hverandre.

– Vi har jo hektiske liv alle sammen, men vi hadde en middag for noen uker siden bare oss tre, noe vi forsøker å få til innimellom, sier hun.

På spørsmål om hva hun savner mest med jobben med de to kompisene er svaret imidlertid klart:

– Jeg savner den daglige stunden på morgenen, det var veldig koselig. Både med de jeg jobbet med og lytterne, sier hun og legger til:

– Man fikk jo mye ut av dagen når man begynner dagen klokken seks.

Håper på mer «Maskorama»-suksess

Nordnes har som nevnt ledet «Maskorama», som helt siden den aller første sesongen i 2020 har tatt seerrekorder på seerrekorder.

Programmets finale i år ble vist på skjermen 19. november og hadde over én million seere.

Om Nordnes skal lede «Maskorama» til neste år vet hun imidlertid ikke ennå.

– Men jeg håper jo det, jeg synes det er veldig gøy, sier programlederen.