Gjennom til nå 15 sesonger har norske tv-seere fått følge noen av landets største influensere gjennom TV 2-serien «Bloggerne», og mandag kan kanalen avsløre hvem som skal være med i den 16. sesongen av det populære programmet.

Mens sesong 15 fulgte Monica Nyhus, Eveline Karlsen, Emma Ellingsen, Alexandra Joner, Iselin Guttormsen og Sophie Elise Isachsen, blir de to sistnevnte byttet ut med to nye profiler i den kommende sesongen. I tillegg gjør en tidligere «Bloggerne»-profil comeback.

Les også: Linnéa Myhre om tiden som blogger: – Står ikke inne for noe av det jeg har skrevet

I den nye sesongen får seerne nemlig følge nykommerne Sara Emilie Tandberg og Gisle Agledahl, i tillegg til at Martine Lunde kommer tilbake etter en sesong borte fra serien.

Alexandra Joner, Emma Ellingsen, Monica Nyhus og Eveline Karlsen fortsetter også i serien.

– Gruer meg og gleder meg

Nykommeren Sara Emilie Tandberg er en av landets største mammabloggere, og er kjent for sine sterke meninger og jordnære holdninger. Tidligere i år vant hun prisen for «årets influenser livsstil» under Vixen Awards.

– Jeg gruer meg litt og gleder meg masse. Det har vært utrolig rart å ikke skulle ha kontroll på all videoklipping av innhold selv, som jeg vanligvis har stålkontroll på. Livet deles på en mye tettere måte med «Bloggerne» og jeg er spent på å se resultatet, sier Tandberg i en pressemelding fra kanalen.

Les også: Sofie Caroline Nilsen avslører blogg-løgn: – Jeg var villig til å ofre alt

Gjennom «Bloggerne» får seerne blant annet følge influenseren gjennom et samlivsbrudd.

– Man får se alt fra fordeling av ting i huset, til tårer bak en låst dør på vaskerommet. Det har vært en veldig sår og utfordrende tid å dele, men som jeg håper kan hjelpe andre i samme situasjon. Og så har vi filmet mye moro, reiser og veien videre i min nye hverdag, sier hun.

Flytter ut av byen

Fisle Agledahl er kjent fra tv-skjermen fra før av, i NRK-seriene «Jævla homo» og «Innafor».

«Bloggerne» følger Agledahl når han flytter fra byen.

– I «Bloggerne» får man følge meg da jeg flytta fra Oslo og alle jeg er glad i, og reiste langt ut til ingensteds for å følge drømmen om et småbruk og ro i sjela. Her tok jeg over en gård, fikk meg et par griser og arrangerte Pride på bygda. Det har vært et eventyr, men det har ikke bare vært enkelt, forteller Gisle Agledahl i pressemeldingen.

Syv år på skjermen

«Bloggerne» ble først sendt på TV 2 i 2014, og siden da har det vært flere gjengangere i reality-serien.

Flere av landets største influensere har vært med, blant andre Sophie Elise Isachsen, Caroline Berg Eriksen, Jørgine «Funkygine» Vasstrand, Martine Lunde, Marna Haugen, Kristin Gjelsvik, Iselin Guttormsen og Anniken Jørgensen.

Opp gjennom årene har influenserne sørget for flere tv-øyeblikk, blant annet da Monica Nyhus tidligere i år tok med seg seerne inn på fødestua. Gjennom «Bloggerne» har seerne også fått følge influenser Emma Ellingsens vei mot en kjønnskorrigerende operasjon, som hun omsider fikk i år.