Gå til sidens hovedinnhold

Avslører penis-mysteriet i «Exit»

Tobias Santelmann;

- Jeg måtte gå rundt naken, med en erigert penis på sett.

Den nye NRK-serien «Exit» har på kort tid gjort enorm suksess med sin fortelling om livene til fire menn i den norske finansbransjen som alle lever dobbeltliv – med det tradisjonelle familielivet på den ene siden og et ungkarsliv med kokain og prostituerte på den andre.

Pikante sex-scener, vold og oppsiktsvekkende holdninger har fått en hel nasjon fascinert av fortellingen - der 70 prosent av manuset kommer fra virkelige hendelser.

Les også

Exit: Investor avkrefter rykteflom om damer og narkotika

Spesielt én scene har fått seerne til å måpe - der Tobias Santelmann, som spiller rollen som Henrik i serien, løper rundt med en erigert penis i desperasjon for sex, før han kutter av øret til en prostituert.

- Fake penis

Scenen, som for øvrig skal være riktig gjenfortalt ifølge regissørene, har fått flere til å spekulere på om det faktisk er Santelmann som løper rundt naken, uten sensur, foran kameraene.

I kveldens sending av «Senkveld med Helene og Stian» kan Santelmann avkrefte at det er hans penis som vises i monitor.

Se intervjuet øverst i saken!

Ifølge Santelmann er det en gummipenis som er blitt festet på ham.

- Han brukte en og en halv time på å feste den på meg, slik at den ikke skal falle av. Og da er jeg «erigert» til den skal av igjen. Jeg kunne ikke tisse, jeg kunne ikke ha på meg klær, jeg kunne ikke sette meg ned. Så jeg måtte gå rundt naken på sett, ler Santelmann.

Ganske nøyaktig bilde

Penis-scenen med Santelmann er langt fra den eneste drøye scenen i NRK-seiren.

Ifølge regissøren for serien, Øystein Karlsen, er scenene som utspiller seg et ganske så nøyaktig bilde av historier som er blitt fortalt av de fire originale mennene som serien handler om.

Les også

Simon J. Berger har planen klar hvis datteren kommer hjem med en norsk finansmann

- I tillegg har vi fulgt opp disse med samtaler med kvinner som er i samme miljø, og andre som observerer disse transaksjonene i samfunnet ellers. Alt dette har vi satt sammen til en serie, der alle historiene som er fordelt utover utgjør det jeg mener er 70 prosent, fortalte Karlsen til Nettavisen under NRKs høstlansering tidligere i år.

– Kan du gi et eksempel på en av historiene i serien som stammer fra virkeligheten?

– Det kan være greit for publikum å ikke vite hva som er sannhet og hva som er eventuelt er diktet opp, men det som for eksempel traileren viser - det er helt riktig.

Se traileren her:

Investor måtte avkrefte «Exit»-rykte

At serien har startet en storm av rykter og spekulasjoner på hvem de fire fnansmennene egentlig er, er kanskje ikke så rart.

Tidligere denne uken måtte blant andre investor Endre Tangenes, tidligere meglersjef i Nordic Securities, ut i media og avkrefte at en av de fire rollefigurene er han.

- Jeg har ingenting med serien å gjøre og har aldri vært i noen bar eller hotellrom med produksjonsselskapet eller NRK, uttalte Tangenes til DN.

- Jeg har hverken bosted i Oslo, ikke kone, ikke barn, jeg har aldri prøvd narkotika så ryktene er helt feil og langt fra min virkelighet, sa han.

Les også

Drøye scener i NRK-serien finnes i virkeligheten: Kjøpte prostituert og tok henne med på swingersklubb

Les også

Ekteskapsforvirring etter Agnes Kittelsen fødte datteren

Kommentarer til denne saken