Det ble kokte over i TV 2s studio i Nydalen da Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (33) havnet på en sur andreplass i «Skal vi danse»-finalen i 2019.

I ettertid ytret influenseren at hun bare hadde dårlige minner fra programmet og at hun ikke ønsket å ha noe med «Skal vi danse» å gjøre. Det har derimot snudd med årene, og i disse dager gjør hun comeback på dansegulvet i «All star»-sesongen.

Les også: «Funkygine» tar utradisjonelt valg før «Skal vi danse»-premieren: – Ikke optimalt

Overfor Nettavisen kan hun imidlertid avsløre ytterligere detaljer fra nederlaget i 2019, som ikke bare gikk utover henne selv. Hele familien kjente nemlig andreplassen på kroppen.

Stormet ut i bilen

Da Nettavisen møtte Vasstrand og dansepartneren Santino Mirenna (28) på dansesenteret forrige uke, kunne Vasstrand fortelle at hun ikke var den eneste som ble preget av finalen for tre år siden.

– Alle fikk med seg hvor skuffet jeg var sist, men jeg tror ikke folk fikk med seg hvor skuffet familien min var, sier hun til Nettavisen.

Videre forteller 33-åringen at alle i familien er veldig investert i hverandres liv, og derfor påvirket «Skal vi danse»-nederlaget hele familien.

Under sendingen av finalen i 2019 stormet hun av parketten, før hun kom tilbake igjen med en beskjed til den oppmøtte pressen om at hun trengte tid til å samle seg.

Iflølge Vasstrand var hun derimot ikke den eneste som ble preget av andreplassen. Det ble også rett og slett for mye å takle for ektemannen hennes, Morten Sundli (32), som trengte litt alenetid i bilen etter tapet.

– Morten gikk og satte seg i bilen i halvannen time etter sendingen. Der satt han bare og stirret tomt ut av vinduet, forteller Vasstrand.

– Overrasker meg ikke

Som nevnt er den såkalte «Funky»-familien en sammensveiset gjeng som deler så godt som alle opp- og nedturer med hverandre.

Da Nettavisen traff Vasstrands lillebrødre, Noah (20), Emil (24) og Silas Vasstrand (24), på TV 2s høstlansering i Bergen, fortalte de at det stilles strenge krav fra familien rundt influenserens deltakelse.

– Det er ikke bare Jørgine som er revansjelysten, hele familien er det. Når hun taper, så taper vi også, på en måte, sa Emil og understreket at dersom hun taper så er hun ute av familien.

Da Nettavisen konfronterer treningsinfluenseren med brorens uttalelse er hun ikke sjokkert.

– Vi er alle veldig investert i hverandres liv. Nå er dette en veldig stor del av livet mitt, så de ønsker nok dette omtrent mer enn meg. Så det overrasker meg ikke om jeg blir kasta ut av familien hvis jeg taper, sier hun lattermildt.