Se hva Romøren ikke så komme:

GRIEGHALLEN / AKERSGATA (Nettavisen): Lørdag kveld er det duket for årets Gullruten i Grieghallen i Bergen for første på gang på to år, etter at prisutdelingen har vært arrangert i Oslo grunnet koronapandemien.

Les også: Sophie Elise om romansen med Isak: – Jeg tenker ikke så mye på det

I den forbindelse er den røde løperen rullet hvor en rekke norske kjendiser ankommer i forkant av prisutdelingen.

Trodde SMS var feilsendt

Blant de første som møtte opp på den røde løperen var gutta fra «Mesternes mester», deriblant Bjørn Einar Romøren, Nils Jakob Hoff og programleder Aksel Lund Svindal.

De er alle spente for kveldens prisutdeling der programmet er nominert til beste konkurransedrevne reality. Og Bjørn Einar Romøren er stemt frem som en av fire finalister til publikumsprisen som stemmes frem av det norske folk.

Les også: Dette er årets «Gullruten»-vinnere

Overfor Nettavisen avslører han at da han fikk beskjed på tekstmelding om at han var nominert til den gjeve prisen, var han sikker på at den var feilsendt.

– Jeg var ganske sikker på at det var en feilsendt SMS da jeg fikk vite at jeg var nominert til det. Jeg skjønte ikke det, sier han til Nettavisen på den røde løperen i forkant av prisutdelingen.

Derfor kom de alene

Trioen ble også spurt hvor deres respektive bedre halvdeler var blitt av, i form av Martine Romøren (Bjørn Einars kone), Therese Johaug (Nils Jakobs forlovede) og Amalie Iuel (Aksels kjæreste).

Da svarte Svindal at det denne gang var mer naturlig at de kun kom alene.

– Nå er det vel sånn at jeg er programleder, Nils Jakob vant og Bjørn Einar er nominert så det var ikke noe diskriminering sånn sett. Det var sånn det måtte bli, humrer han.

– Kanskje jeg blir særere

Simon Nitsche dukket også opp på den røde løperen. Han er for tiden aktuell med ny podkast og skal i tillegg dele ut pris i kveld.

Overfor Nettavisen forteller Nitsche at han ikke har noen planer om å lete etter kjærligheten i kveld.

- Kanskje jeg blir særere og særere. Kanskje jeg skylder på at jeg er 30 år og en sær fyr, men jeg er litt defensiv. Man kan jo ikke sitte i sofaen og forvente at noen banker på døren. Det er ikke sånn det funker.

Videre legger han til:

- Jeg må nok bli litt mer positiv på den fronten, smiler han.

Les også:

«Rådebank»-stjernen med kryptisk svar: – Jeg blir så klein av sånne spørsmål

– Kanskje litt

Også Emma Ellingsen mottok spørsmål om privatlivet og status på sjekkefronten.

– Datinglivet er egentlig ganske dødt. Det er snakking med gutter her og der, bli litt kjent også, ja.., svarer hun til Nettavisen og drar på det.

– Men du er på sjekker'n?

– Ehh, kanskje litt. Jeg har jo lyst på kjæreste, men for noen dager siden kom jeg til det punktet hvor jeg tenkte, «vet du hva, kanskje det er lurt å bare fokusere på meg selv» og bare karriere og alt sammen. Men jeg er jo en «hopeless romantic», så kjæreste vil jeg jo ha, innrømmer hun.

Les også: Ingebrigsten-kjærestene dukket opp uten Ingebrigsten

- Har troa

Henriette Stensrup er både pyntet og nervøs for kveldens prisutdeling, hvor hun har mulighet til å ta med en rekke priser hjem.

Du har mulighet til å vinne pris i kveld. Har du troa?

- Ja, jeg har troa. Vi er nominert til tre priser og det er et sterkt drama-år,så jeg tenker at ingenting er gitt. Men så har litt troen på dette, sier Stensrup til Nettavisen.

Når det kommer til sesong tre av Pørni kan skuespilleren innrømme at sesongen bærer preg av både jul- og vinter, men resten velger hun å holde hemmelig.

Se kjendisene på den røde løperen: