Torsdag sendes den siste episoden av «The Ellen Show» med Ellen DeGeneres (64) etter 19 år og like mange sesonger på skjermen.

Etter over 3000 episoder er det altså slutt, og det forventes at talkshow-dronningen sier farvel til fansen med et storslagent siste show.

Les også: Skandalen som felte talkshow-dronningen: Nå er Ellen DeGeneres ferdig

Stjerner som Pink og Billie Eilish skal ta en siste tur innom det blå studio studio og DeGeneres skal for siste gang avslutte sending med den famøse setningen «Be kind to one another», eller «Vær snill med hverandre» på norsk.

Blir første og siste gjest

Det siste «The Ellen Show» blir å avslutte på samme måte som det hele startet.

Da talkshow-dronningen hadde sitt første program tilbake i 2003 var det «Friends»-stjernen Jennifer Aniston (53) som var DeGeneres første gjest. Nå skal Aniston også være med på å runde av det hele, når hun blir den siste gjesten som tar turen til de hvite stolene i Ellen-studioet, skriver flere amerikanske medier, blant annet People.

Les også: Norske Petter hjalp tryllekunstner i «nød» – endte opp på «The Ellen Show»

Aniston har vært en trofast gjest i talkshowet og har gjestet hele 20 ganger i løpet av de 19 sesongene, skriver Hola!. Hun har også steppet inn som vikar for DeGeneres og de to har utviklet et nært vennskap med årene.

Sjarmerte president Obama

DeGeneres har gjennom sine 19 sesonger hatt nesten hver eneste Hollywood-stjerne du kan komme på på besøk og komikeren står bak mange gode TV-øyeblikk, og det kan nevnes i fleng i øyeblikk vi aldri glemmer.

Men det er ikke bare skuespillere, komikere og artister som har fått æren av å bli invitert til talkshowet. DeGeneres har også hatt flere av USAs presidenter på besøk, blant annet Bill Clinton og George W. Bush.

Talkshow-dronningen fikk også et nært vennskap til tidligere president Barack Obama (60) og hans kone, tidligere førstedame Michelle Obama (58) da de bodde i det hvite hus.

Begge to har gjestet programmet opptil flere ganger, og det er vanskelig å glemme intervjuet da den tidligere presidenten møtte opp for å møte DeGeneres' egen presidentekspert, Macey Hensley.

Les også: Ufrivillig babyavsløring, upopulært vennskap og bursdagskrangel: Dette er de største Ellen DeGeneres-skandalene

6-åringen sjarmerte både presidenten og publikum i senk med sine nysgjerrige spørsmål. Hvem lurer vel ikke på om presidentens hunder har egne livvakter?

Ble hyllet for ærligheten rundt legningen

Det var også under Obamas presidenttid at DeGeneres ble tildelt presidentens frihetsmedalje. Dette er den høyeste utmerkelsen en sivil amerikaner kan motta.

DeGeneres og flere andre kjendiser, blant annet Rock-ikonet Bruce Springsteen, mottok medaljen for «et særlig fortjenstfullt bidrag til landets sikkerhet eller nasjonale interesser, fred, samt kulturell eller annen betydningsfull offentlig eller privat innsats», i følge SNL.

Les også: Sex og bading i champagne preget stjerneparets turbulente forhold

Etter en følelsesladet tale hvor Obama hedret hennes mot da hun for 20 år siden offentliggjorde at hun var homofil, var det en tydelig rørt DeGeneres som fikk medaljen rundt halsen.

Fikk førstedamen til å vrikke på hoftene

En ting DeGeneres har blitt kjent for med årene er at hun får selv sine mest celebre gjester til å vise fram danseferdighetene sine, en tradisjon selv ikke presidentfruer slipper unna.

Les også: Norsk milliardærdatter menget seg med stjernene i oppsiktsvekkende kjole

I 2015 utfordret hun ingen ringere enn Michelle Obama til en dance-off.

Noen år tidligere utfordret hun også førstedamen til en push-up konkurranse, hvor Obama tok en overlegen seier.

Overveldet av konas gave

Selv om talkshowet i bunn og grunn har hatt et humoristisk og artig preg over seg, har det ikke alltid bare vært lek og moro.

Gjennom de 19 sesongene har det også vært flere rørende øyeblikk, spesielt når DeGeneres har gjort som sin tidligere talkshow-kollega Oprah Winfrey: Delt ut gaver.

DeGeneres har med tiden blitt kjent for sin vennlighet og generøsitet mot andre, men da DeGeneres' kone Portia de Rossi (49) overrasket henne på 60-årdagen ble det tårevått for talkshow-dronningen selv.

På lufta overrasket de Rossi kona på lufta, og ga henne et dyrereservat til ære for DeGeneres personlige helt Dian Fossey, passende nok kalt «The Ellen Degeneres Campus of The Dian Fossey Gorilla Fund». For å toppe det hele grunnla hun også en veldedig organisasjon for å fremme konas humanitære arbeid «The Ellen Degeneres Wildlife Fund».

DeGeneres, som i årevis har engasjert seg i å redde den utrydningstruende fjellgorillaen, var tydelig rørt av gaven og tidligere i år kunne talkshow-verten avsløre at «The Ellen Degeneres Campus» endelig hadde åpnet i Rwanda.

Når DeGeneres torsdag altså er ferdig som talkshowvert, skal ekteparet sammen med en god gjeng venner ta seg en lang og luksuriøs ferie til nettopp Rwanda og «The Ellen Degeneres Campus», skriver The Sun.

Norske stjerner

Men det er ikke bare de største internasjonale stjernene som har skapt gode øyeblikk fra «The Ellen Show»-studioet, også noen nordmenn har gjestet talkshowet. Nærmere bestemt sju nordmenn, hvor Jarle Bernhoft (45) var først ut i 2011.

Han ble invitert til talkshowet etter at «The Ellen Show»-produsentene hadde oppdaget ham på YouTube. Bernhoft fikk fremføre låten «C'mon talk» foran DeGeneres – som ble tydelig imponert.

To år etter Bernhoft var det Ylvis-brødrene Bård (40) og Vegard (43) Ylvisåker som gjestet det populære talkshowet.

Brødrene hadde den gang gått verden rundt med landeplagen «The Fox», og det var nettopp låten som var samtaleemnet i sofaen til DeGeneres. I tillegg fremførte de berømte bergenserne låten sin sammen med talkshowverten – til stor jubel fra publikum i TV-studioet, som danset med.

I 2014 var det duoen Nico & Vinz, bestående av Nicolay Sereba (32) og Vincent Dery (32), som dukket opp i showet.

De var den gang aktuelle med albumet «Black Star Elephant», og gjorde stor suksess også i USA. Da hadde de bare noen måneder før briljert på Billboard-lista med hitlåten «Am I Wrong», samt sikret seg en solid tiendeplass på Hot 100-lista for samme låt.