Gå til sidens hovedinnhold

Barnefoto av Jennifer Aniston eksploderer på Instagram

Skuespillerstjernens seiersmarsj på Instagram fortsetter.

LOS ANGELES (Nettavisen): Det vakte stor oppsikt i sosiale medier-verden da Jennifer Aniston la ut sitt første bilde på Instagram tirsdag.

Skuespilleren har tidligere uttrykt skepsis til sosiale medier, så det kom overraskende for mange at Aniston hadde opprettet en Instagram-konto.

Hennes første bilde, som var en selfie med skuespillerkollegene fra Friends, fikk så mye oppmerksomhet at det fikk hele Instagram-appen til å krasje, noe hun adresserte i sitt andre innlegg.

Aniston satte også Instagram-rekord da hun ble den profilen som raskest i historien fikk én million følgere, ifølge Business Insider. Det klarte hun på bare 5 og 16 minutter. I skrivende stund har Aniston 12,6 millioner følgere.

Les også

Jennifer Aniston avslørte hvorfor hun gjør TV-comeback: - Jeg er veldig begeistret

Nå eksploderer også hennes siste innlegg på Instagram. Aniston har lagt ut et ansiktstbilde fra da hun var liten og et nylig tatt bilde. På begge bildene bruker Aniston en hatt, og hun har lagt med teksten.

- Med stil, da og nå.

Bildet har fått massiv respons, og på under to timer har nesten 2,3 millioner brukere trykket på liker-knappen.

Så gjenstår det å se om Aniston vil sette nye rekorder. Bildet hennes med Friends-gjengen, som er likt av 12,8 millioner, er per dags dato på 14. plass på listen over mest likte bilder på Instagram noensinne. Kylie Jenner topper listen med rekorden som ble satt da hun la ut det første bildet av datteren sin. Det bildet er likt av 18,7 millioner.

Les også

Forfatter av ny «Friends»-bok: - Jennifer Aniston ble bedt om å gå ned 13 kilo for å lykkes i Hollywood

Kommentarer til denne saken