I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

De olympiske leker er over for denne gang, og de siste utøverne er på vei tilbake til hjemlandene sine.

I den anledning har britiske BBC laget en rørende videohyllest til sine utøvere med flere klipp fra de siste ukene med seiersjubel, medaljeseremonier og hjemkomster.

Les også: «Robinsonekspedisjonen» er tilbake etter fem år: Dette er de nye deltakerne

I tillegg viser den også alle de britiske medaljevinnerne som snakker om seierne og gjenforeningen med familie og venner da de kommer hjem.

I ettertid har videoen blitt hyllet av britene, og flere satt igjen med fuktige øyne etter at den ble sendt på BBC søndag kveld.

Norsk preg

Men som nordmann er det ikke hyllesten av de britiske utøverne som har vekket oppmerksomheten.

BBC har nemlig brukt låten «Home to you» av norske Sigrid (24) i videoen.

Låten kom ut i 2019, og er en av 24-åringens mange hitlåter. At hun synes det er stas å få medvirke i den britiske videoen er det ingen tvil om. På Instagram skriver hun følgende:

«Det var den største ære å høre sangen min i montasjen til BBC. Tusen takk for at dere lot meg være en liten del av feiringen av disse fantastiske idrettsutøverne», skriver Sigrid på Instagram, der hun også har lagt ved en video der hun blir tydelig rørt av å se britenes hyllest.

Det har foreløpig ikke lykkes Nettavisen å få en kommentar fra Sigrid eller managementet hennes.

Les også: Martine Halvorsen har fått HPV-virus

Hevder datteren er psykisk syk

Etter at Britney Spears (39) for første gang fortalte offentlig om hva hun tenker om ordningen hun har hatt siden 2008 – der faren hennes, James Spears (68), har full kontroll over både pengene og sangkarrieren hennes, har det stormet i internasjonale medier.

Spears har lenge prøvd å løsrive seg fra farens kontroll, foreløpig uten hell. Flere ganger har hun skapt overskrifter etter at hun blant annet mente at faren burde siktes for «vergemålsmisbruk».

Under høringen kalte hun også vergemålet for «ondskap» og kom med flere oppsiktsvekkende klager mot vergemålet, blant annet at hun hadde blitt fratatt kaffen og hårvitaminene sine.

Les også: Absurd negletrend tar av: - Dette ser ut som en nybegynnerfeil

I tillegg til å holde Spears under en svært streng diett, forteller hun også at hun blir tvunget til å jobbe 70-timersuker. Hun sier selv at hun er «ekstremt redd» for faren, og at vergemålet har tillatt han å «ødelegge livet hennes».

Nå slår derimot Jamie Spears kraftig tilbake.

I nye rettsdokumenter hevder han at Britney ikke er i stand til å ta store avgjørelser om hvem som skal være hennes verge, skriver Page Six.

- Spinne ut av kontroll

I rettsdokumentene som ble levert i Los Angeles fredag sier Jamie Spears at han 9. juli fikk en fortvilet telefonsamtale fra Britneys andre verge, Jodi Montgomery.

NBC News skriver at Montgomery skal ha uttrykket bekymring for Britneys oppførsel og psykiske helse, blant annet fordi hun nektet å ta medisiner og snakke med legene sine.

– Ms. Montgomery følte at Ms. Spears holdt på å spinne ut av kontroll, sier Jamie Spears i de ferske rettsdokumentene.

Les også: Maria Mena om hennes første møte med Mastercard: - Alene på en flyplass gikk det tomt

Britneys far hevder at det i denne telefonsamtalen også ble diskutert om sangeren burde legges inn på psykiatrisk institusjon mot sin vilje.

I henhold til lovverket i California kan en person legges inn for psykiatrisk vurdering hvis de anses som en fare for seg selv eller andre.

Jodi Montgomery mener derimot på sine side at Jamie Spears gir en feilaktig fremstilling av telefonsamtalen de hadde 9. juli. Det sier hun gjennom sin advokat Lauriann Wright.

– Ms. Montgomery ga aldri utrykk for at Ms. Spears i dette øyeblikket trengte en psykiatrisk vurdering, men uttrykte en generell bekymring for hennes psykiske helse, sier Wright til NBC News.

Skal bli bestemor for første gang

Lisa Vanderpump (60), best kjent fra realityserien «Housewives of Bevery Hills» og «Vanderpump Rules» har vært en velkjent TV-frue og restauranteier i årevis.

Gjennom realityseriene har fansen blitt godt kjent med både Vanderpump selv og familien hennes: ektemannen Kenn Todd (63) og barna Max (29) og Pandora Todd (35).

Les også: Muskelbunten forklarer: Derfor har han ikke sixpack

Nå kan fansen også vente på et nytt familiemedlem å bli kjent med, etter at sistnevnte kunne avsløre i helgen at hun venter sitt første barn. Det forteller hun selv til Daily Mail.

- Jason og jeg er utrolig lykkelige. Det er en velsignelse etter det siste tøffe året alle har hatt. Vi er veldig spente på dette nye kapitelet i livet vårt, sier hun.

Les også: Dwayne «The Rock» Johnson hyller nordmann i intervju med Nettavisen: - Ville elsket å jobbe med ham igjen

Også Vanderpump selv er lykkelig over at hun endelig skal bli bestemor, og forteller at hun blir «Nanny Pink» i kjent stil med at rosa er signaturfargen hennes.

- Ken og jeg er overlykkelige og er så glade på vegne av Pandora og Jason. Det er fantastiske nyheter, det har vært vanskelig å holde det hemmelig, forteller den kommende bestemoren.