Gå til sidens hovedinnhold

Beklager etter at twittermelding fikk Nicki Minaj til å trekke seg fra festival

Fansen raste etter BETs twittermelding trakk fram gammel feide.

LOS ANGELES (Nettavisen): Rapstjernen Nicki Minaj var det største trekkplasteret til festival BET Experience. Nå har en blemme i sosiale medier gjort at Minaj har trukket seg fra festivalen, skriver Los Angeles Times.

Etter at Cardi B ble historisk som første kvinne som vant en Grammy-pris for årets rap-album, la twitterkontoen til TV-nettverket BET ut denne meldingen:

«Meanwhile, Nicki Minaj is being dragged by the lacefront».

«Lacefront» er en type parykk, mens «dragged by» kan bety å ydmyke eller være respektløst. Meldingen kan altså tolkes som et stikk mot Minaj.

Cardi B og Nicki Minaj har tidligere hatt en langvarig feide, som kulminerte i en slåsskamp i september i fjor.

Fansen raste

BETs twittermelding fikk fansen til Nicki Minaj til å rase. De sendte utallige meldinger til BET på sosiale medier for å støtte rapperen.

Les mer

Grammy-pris til delvis norskprodusert album

Mandag bekreftet Nicki Minaj hun trekker seg fra BETs festival. Rapperen opplyste på Twitter at ingen fra plateselskapet Young Money vil medvirke på festivalen eller BETs prisutdeling. Minaj takket også fansen.

- Jeg kan ikke takke dere nok for all kjærlighet og støtte dere fortsetter å vise meg. Takk til alle som sa noe snilt. Om jeg leste det eller ikke, så følte jeg det. Jeg elsker dere så mye, skrev Minaj på Twitter.

Beklaget

BET slettet kjapt twittermeldingen, men skaden var skjedd. TV-nettverket har gitt en uttalelse om hendelsen.

- Posten burde aldri blitt skrevet. Den reflekterer ikke hvordan vi føler om Nicki, og heller ikke verdiene til selskapet vårt. Vi beklager sterkt for smerten, skuffelsen og forvirringen dette har forårsaket.

BET uttaler også at de foretar en intern prosess for å sørge for at slike meldinger ikke vil bli skrevet igjen.

Les mer

Ariana Grande langer ut mot Grammy-topp: - Du lyver om meg

Reklame

Hva skjer dersom man vinner 925 millioner?