Se video! Her avslører «Ragnarok»-gjengen den gode nyheten:

– Jeg er veldig glad for at vi endelig kan annonsere at det blir en tredje og siste sesong av «Ragnarok». Det er en fantastisk gjeng foran og bak kamera, som jeg gleder meg til å reise tilbake til Odda «Edda» med, sier Jonas Strand Gravli til Nettavisen.

Gjennom to sesonger har Gravli spilt rollen som Laurits i Netflix-suksessen «Ragnarok», som lillebroren til hovedrollen Magne - spilt av David Stakston.

– Og jeg vil bare si tusen takk til alle fans rundt om i hele verden! Dere gjør at det er ekstra gøy å holde på med denne serien. Selvfølgelig trist at det nærmer seg slutten, men jeg tror vi har mye godt i vente, sier Gravli.

Siste sesong

Med to sesonger har fantasy-dramaserien trollbundet folket med norrøn spenning. Serien var den mest sette dramaserien på Netflix i Norge i 2020, og ble også blant andre ikke-engelsktalende titler en av de mest populære seriene i andre land. «Ragnarok» havnet på topp ti i 89 land over hele verden.

Les også: Netflix-satsing plukker skuespillere fra «Skam»

Til tross for suksessen skal sesong tre bli den siste i «Ragnarok»-universet.

– Vi er i full gang med manuset, og det er en stor glede å skrive det siste kapittelet i vår nye, nordiske saga. I de to første sesongene har banen blitt streket opp, og ondskapen har vist seg å være sterkere enn forventet. Det endelige sammenstøtet mellom guder og kjemper, kaos og orden, er jo uunngåelig i norrøn mytologi, sier manusforfatter Adam Price til Nettavisen.

– Men hvordan kampen vil slå ut i vår moderne versjon av det eldgamle oppgjøret håper vi vil være overraskende for det store publikumet. Vi er takknemlige for at serien har fått denne verdensomspennende anerkjennelsen, fortsetter han.

Gjensyn med karakteren

I den kommende sesongen vil fansen få et gjensyn med de kjente karakterene som Laurits, Magne og Fjor - spilt av nevnte Gravli, Stakston og Herman Tømmeraas.

Også skuespillere som Henriette Steenstrup, Theresa Frostad Eggesbø, Bjørn Sundqvist og Billie Barker er fortsatt med i fantasy-serien.

Når sesong tre vil være klar på Netflix sine strømmetjenester er foreløpig ikke kjent.