Torsdag kveld er det duket for rød løper da Iselin Guttormsen lanserte sitt første kolleksjonssamarbeid med MyMuse. I forbindelse med lanseringen dukket en rekke inluensere og kjendiser opp for å feire samarbeidet.

Influenser og tidligere «Love Island»-deltaker, Nora Haukland (24), var blant dem som var klar for en helaften.

De siste månedene har det florert rykter om et mulig kjærlighetsforhold mellom influenseren og Mette-Marits eldste sønn, Marius Borg Høiby (25).

Da Nettavisen møter Haukland på den røde løperen kan hun imidlertid bekrefte romanseryktene.

– Bringer glede inn i livet mitt

Haukland forteller overfor Nettavisen at hun og Høiby møttes gjennom en felles venninne, og siden den gang har det blomstret for paret.

I sommer bestemte de seg nemlig for å være eksklusive.

– Det er veldig fint å ha funnet kjærligheten. Jeg har møtt en fyr som bringer mye glede inn i livet mitt, og som jeg har det veldig bra med.

Det er ingen tvil om at den tidligere realitydeltakeren er stormende forelsket, og holder ikke tilbake da hun får spørsmål om hva det er med kronsprinsessens sønn hun setter mest pris på.

Les også: Svarer på romanseryktene med den svenske artisten

– Han får meg alltid til å le og vi har det så gøy når vi er sammen, han er min bestevenn. Når han ikke er med meg så synes jeg det er kjipt, forteller en nyforelsket Haukland.

Kjæresten er imidlertid ikke med på den røde løperen i kveld.

– Nei, dette er jo et «jente-event». Så nå skal jeg bare kose meg med jentene mine og ha det gøy, så møter jeg han vel senere på kvelden.

Fra forlovelse til brudd

Haukland er kjent fra kjærlighetskonseptet «Love Island», hvor hun fant tonen med Johannes Klemp. Haukand og Klemt stakk av med seieren i programmet, og ble forlovet året etter.

Kjærligheten tok imidlertid slutt for duoen, som besluttet å gå hvert til slitt i desember i fjor.

Les også: I tårer på Instagram: – Jeg har valgt å være alene

Høiby på sin side var i flere år sammen med Juliane Snekkestad. De to gjorde det slutt i mars i år, og la nylig ut huset de hadde kjøpt sammen, i Tønsberg, til salgs.

Les også vår sommerprat med den tidlligere «Love Island»-deltaker her.