Det bekrefter Hammond og seriens mangeårige produsent Andy Wilman i et eksklusivt intervju med Nettavisen.

– Vi tar turen til Norge om ikke lenge. Det er et sted vi har vært flere ganger. Vi trives veldig godt i Norge og har laget noen fantastiske episoder der, sier Richard Hammond

Se hele intervjuet med Hammond ovenfor. Der får du blant annet se en sjåfør klikke på programlederen under innspilling en.

– Vi har flere spennende steder i kikkerten, røper Wilman.

De seneste episodene av serien har vært spilt inn i Storbritannia på grunn av pandemien.

– Det har ikke vært mulig for oss å reise utenlands. Når jeg ser tilbake på nedstengningen var det en rar tid. Det var for eksempel knapt mulig å kjøpe blomster her i England og alle begynte å bake hjemme! Så nå kan jeg ikke vente med å filme utenfor våre grenser igjen, sier Wilman, som også produserte «Top Gear» i sin tid.

Ifølge Wilman har det vært svært krevende å spille inn to spesialepisoder under en pandemi i Storbritannia.

– Det var så mye logistikk. Blant annet måtte vi hele tiden være i en kohort og ikke minst ha med oss eget covid-testteam til en hver tid under opptakene. Disse seriene er vanskelig nok å lage og med alle tiltakene, så blir alt enda mer krevende. Staben bestod av 60 personer. Dersom en av oss skulle bli smittet, ville produksjonen stoppet opp. Det var utrolig intenst.

– Men jeg er veldig stolt over at vi klarte å få det til under disse forholdene. Resultatet har blitt veldig unikt og bra, mener produsenten.

Under pandemien produserte Wilman også den uventede seersuksessen «Clarkson's Farm» hvor den frittalende programlederen bestemmer seg å drive en gård på den engelske landsbygda.

– Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at den skulle ta sånn av! Denne serien er et av de stolteste øyeblikkene i min karriere. Min rolle var først og fremst å sitte mye sammen med klipperne. Da vi var ferdige med å klippe serien, skjønte vi at det var en svært unik og god serie. Vi ble tatt på sengen av suksessen. Ingen trodde at et program om Jeremy på en traktor ville finne så mange seere. Sett i ettertid tror jeg de likte serien fordi den var så ekte. Jeremy er seg selv og ønsket oppriktig å starte en gård. Det var ingen som behøvde å gjøre en audition. Alt er ekte.

Hva tror du er grunnen til at Jeremy, Richard og James sine bilprogrammer fortsatt er så populære?

– Jeg kjenner gutta svært godt ettersom jeg har jobbet med dem i flere tiår. Mye av suksessen tror jeg skyldes kjemien mellom dem. De forsøker ikke å være noen andre. Det er nok mye av nøkkelen til suksessen. De er veldig autentiske og snakker rett fra levra. Når det sagt, så tar de mindre plass utenfor kamera. De personene vi ser foran kamra er kanskje litt mer karikerte enn det de er i virkeligheten. Hammond kan minne om en stumfilmskuespiller, James bruker 10 uker på å få på seg skoene og Jeremy er alltid veldig bombastisk, sier han og legger til:

– Men alt i alt gutta de samme på og utenfor filmsettet.

Deres nyeste spesialepisode «The Grand Tour Presents: Carnage A Trois» får premiere på Amazon Prime den 17.desember.