Hør hva Sellevoll sier om bruddet i videoen under:

I begynnelsen av september bekreftet realityprofilen og artisten Adrian Sellevoll overfor Rød Løper at han hadde funnet lykken med den svenske influenseren Sofi Anckarman. Da hadde allerede romanseryktene svirret en god stund, ettersom de til stadighet delte bilder med hverandre i sosiale medier.

En uke senere fikk derimot pipa en annen lyd – da Sellevoll overfor «God kveld Norge» fortalte at han var singel.

Les også: Derfor trives Daniel Craig best på homsebar

Nyheten kom etter at han kvelden før hadde delt en lang tekst på Instagram der han beklaget seg, noe flere tolket som at noe hadde skjedd i relasjonen til det ferske kjæresteparet.

«Jeg lyver for meg selv mens jeg later som jeg har det bra, og det er ikke bra i det hele tatt», skrev han blant annet.

– Var ikke helt klar

Utover bruddbekreftelsen og meldingen på Instagram har Sellevoll vært relativt tyst om bruddet, men da Nettavisen møtte ham på premierefesten til sesong tre av «Sigurd fåkke pult» lettet han på sløret om hva som skjedde mellom dem.

– Det gikk litt fort i svingene, og jeg var ikke helt klar for det jeg hev meg inn i, forteller Sellevoll.

Les også: Realitystjerne blir Norges neste justisminister

Videre deler han tankene sine rundt tiden etter bruddet, som han har planer om å tilbringe som singel. Om det lar seg gjøre er han derimot usikker på – basert på sin egen historie.

– Du vet jo hvor fort jeg får meg dame, ler han.

Se hele intervjuet med Sellevoll, der han blant annet avslører om han fortsatt har kontakt med eksen, i videoen øverst i saken! Der forteller han også hvem som slo opp.

To brudd på ett år

Adrian Sellevolls nylige kjærlighetsbrudd kom bare fire måneder etter at et annet forhold tok slutt. Det var i januar at realityprofilen kunne avsløre at han hadde fått seg kjæreste – men han fortalte aldri hvem hans utkårede var.

I mai tok derimot lykken slutt, fortalte han til Rød Løper.

– Hun har vært en viktig støttespiller og jeg sitter igjen med fine minner, sa han og la til:

– Det ødelegger psyken at jeg klarte å ødelegge det.

Nå har Sellevoll som nevnt planer om å være singel en stund, men realityprofilen legger ikke skjul på at han liker å være i forhold. Hør mer om dette i videoen øverst i saken.