Bella Hadid (25) har sluttet å drikke alkohol fordi hun ikke klarer å kontrollere seg selv når hun drikker. Det forteller hun i et intervju med magasinet InStyle.

25-åringen har i flere år vært blant de ti best betalte modellene i verden. Med det følger også en livsstil bestående av reising verden over og en rekke stjernespekkede arrangementer, men den travle livsstilen lot seg ikke nødvendigvis kombinere så bra med alkohol.

I intervjuet med InStyle forteller supermodellen at hun har vært så glad i alkohol at det til slutt ble et problem.

– Jeg har drukket for mye. Jeg elsket alkohol, sier hun.

Les også: Bella Hadid letter på sløret om det ikoniske øyeblikket

Gir henne angst

Videre forteller modellen at hun kom til det punktet hvor hun begynte å avlyse avtaler fordi hun ikke var i stand til å kontrollere seg selv.

Hadid innrømmer også at en av grunnene til at hun har kuttet ut alkoholen er fordi det gir henne en enorm angst.

– Jeg våkner med en fryktelig angst og tenker på den ene tingen jeg sa for fem år siden da jeg sluttet på videregående, sier hun som et eksempel.

Modellen forteller at hun ikke lenger har behovet for å drikke alkohol, fordi hun vet hvordan det påvirker henne klokken tre om morgenen dagen etter inntaket.

25-åringen forteller nemlig at selv en liten mengde alkohol påvirker henne negativt i ettertid.

– Det er den uendelige effekten av alkohol som fører til så mye smerte og stress over de få drinkene som egentlig ikke gjorde noe særlig, forteller hun.

Det er ikke bare angsten som gjør at Hadid slutter med alkoholen. Hun forteller i samme intervju at en lege har vist henne hva slags permanente skader alkohol kan på hjernen, og vist henne bilder av hjerneskanning fra flere forskere.

Etter samtalen med legen ble det vanskeligere for toppmodellen å unne seg ett glass med alkohol.

Nå forteller Bella Hadid at hun har ingen planer om å drikke igjen.

Les også: Ble stjerner over natta: Håvet inn 154 millioner på ett år

Uutholdelige psykiske problemer

Tidligere denne måneden tok Hadid også opp sine «uutholdelige» psykiske problemer i et intervju med WSJ Magazine.

I intervjuet innrømmet hun at hun lenge var på et merkelig sted mentalt, og at det i perioder var så tøft at det var vanskelig for henne å gå ut med et antrekk hun hadde satt sammen selv - spesielt med tanke på paparazziene som stadig fotograferer henne.

Nå går hun heller i antrekk hun føler seg vel i, i stedet for å bry seg om hva andre vil at hun skal gå med. 25-åringen påpeker at hun har det bedre i dag, men at hun jobber med sin mentale helse hver eneste dag for å holde det slik.