(Melk & Honning): Du har vel kanskje opplevd å se gjennom gamle bilder, og få øye på et antrekk du angrer skikkelig på? Det kan tross alt skje den beste – også moteikonet og supermodellen Bella Hadid (24).

I et nylig intervju med Vogue går 24-åringen gjennom sine mest ikoniske antrekk, og trekker spesielt frem et plagg hun mener er langt fra ikonisk og som hun fortsatt blir flau over.

Les også: Boikotter Dior etter ryktebørs mot Bella Hadid

På den røde løperen i forbindelse med Cannes Filmfestival i 2016, fikk Hadid fotografene til å måpe da hun troppet opp i en fotsid, rød kjole fra designeren Alexandre Vauthier. Kjolen hadde en kraftig splitt, en splitt supermodellen sent glemmer.

Ikke helt smertefritt

Ifølge Hadid var hun svært nervøs for å troppe opp på den røde løperen i en slik kjole, ettersom stilen er langt fra det som egentlig er henne.

– Jeg var veldig nervøs i denne kjolen. Jeg så veldig seksuell ut, og jeg var på det tidspunktet veldig nervøs for kameraene. Jeg var nervøs for å ha all denne sminken på, og jeg var også nervøs for splitten, mimrer 24-åringen overfor motemagasinet.

Faktisk gikk det heller ikke helt smertefritt for seg når det kom til splitten. Ifølge Hadid endte hun nemlig opp med en liten «slip» midt på den røde løperen.

– Jeg blir på en måte flau over dette øyeblikket fremdeles. Selv om kjolen er nydelig.

– Ikke meg

Til tross for at kjolen er blitt et ikonisk moteøyeblikk for mange, innrømmer 24-åringen at denne stilen er langt fra det hun foretrekker selv.

Les også: Bella Hadid kritiseres av Israel etter Palestina-demonstrasjon

– Det føles ikke helt som meg, og jeg tror dette var starten på den «Bellaen» som alle ser i meg. Det er alteregoet mitt – det der er «Belinda». Jeg er bare så motsatt av henne.

I intervjuet med Vogue går Hadid gjennom flere tidligere moteøyeblikk sammen med magasinet. Scroll videre for et gjensyn med noen av Melk & Honnings favoritter: