I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bildene fra inn- og utland akkurat nå.

Supermodell Bella Hadid gjør som resten av verden i disse dager - hun isolerer seg hjemme for å ikke bidra til å spre smitten.

For å få oppmerksomhet om det viktige budskapet og samtidig sørge for at flere gjør som henne, har hun lagt ut et bilde på Instagram hvor hun poserer toppløs, med en burrito som dekker det helt essensielle.

– Det er sykt, fordi alt vi trenger å gjøre er å jobbe sammen om å sakke ned dette viruset og folk har fortsatt problemer med å forstå det, skriver Hadid i det engasjerte innlegget.

Hun kommer også med en rekke forslag til ting å finne på mens man er isolert.

– Lær å strikke, batikk-farg sokker, skriv et dikt til moren din, eller lag TikTok hvis det er det du liker, skriver hun til sine 29,3 millioner følgere.

Les også: Koronakrisen kan ha overraskende effekt: - Nå har vi et felles prosjekt (+)

– Dere vil alle bli bedre med alderen

Melissa Gorga er en av stjernene i reality-serien «The Real Housewives of New Jersey». Denne uken feirer også frua 41 år, og i den anledning har hun valgt å feire seg selv ved å legge ut to bikinibilder.

Gorga, som i tillegg til tv-serien har tjent inn penger på bøker, tv-opptredener og en sangkarriere, er gift med Joe Gorga som jobber som eiendomsutvikler. Sammen har de tre barn.

Bildene hun har delt med sine to millioner følgere, viser hvordan hun så ut som 30-åring og 40-åring, tilsynelatende uten noen som helst endring.

– Ok, kvinner. Nok et år er i ferd med å gå forbi. Du skal aldri i det hele tatt bekymre deg for at nok et tiår går forbi. Dere vil alle bli bedre med alderen. Spesielt fra innsiden og ut. Frykt ikke, omfavn det, skriver Gorga som sitt tips til følgerne.

Les også: Blodig kamp om semifinalen for Anita Hegerland: – Mistet nesten deler av pekefingeren

«Ny» jobb

Den britiske journalisten Piers Morgan er blant dem som lærer noe nytt i denne korona-krisen. Han møter nemlig på jobb for å være med-vert i programmet «Good Morning, Britain», men der er det ikke lenger noen sminkører på jobb, for å minske smittefaren.

Dermed har Morgan nå tatt kosten i egen hånd, og det ser ikke ut til at han mestrer sminkør-yrket sånn helt uten videre.

– Gjør min egen sminke til GMB. Slitet ble virkelig nå, skriver han.

Oppdatering fra kronprinsfamilien

Her til lands har også kjendisene delt flittig med bilder og videoer i sosiale medier under korona-krisen.

Blant dem ingen ringere enn selveste kongefamilien selv, og mer spesifikt kronprinsesse Mette-Marit, som på Instagram har delt en bildeoppdatering om hvordan det står til med kronprinsfamilien.

- Hos oss er det hjemmekontor, telefonmøter, lekser, turgåing, bading og rutiner som holder moralen oppe, skriver kronprinsessen til bildene hun har delt med det norske folk.

For komiker Cecilie Steinmann Neess er det imidlertid smågodthylla i butikkene som er blitt det store høydepunktet i korona-hverdagen. På Instagram deler hun den store gleden:

Helene Olafsen på sin side gleder seg over familieforøkelsen sammen med forloveden Jørgen Nilsen, og nyter tilsynelatende tiden som nybakt mamma.

Se flere bilder av kjendisenes korona-hverdag: