Gå til sidens hovedinnhold

Bella Thorne er forlovet med kjæresten Benjamin Mascolo

Etter nesten to år som kjærester avslørte de på lørdag via Instagram at de er forlovet. Bella Thorne (23) og Benjamin Mascolo (27) har vært et par siden juni 2019.

Paret avslørte på lørdag at etter nesten to år som kjærester har de nå forlovet seg.

Den 27 år gamle sangeren delte tre bilder av han og Thorne etter hun tok på seg ringen.

«Hun sa JA», skrev han under bildene.

Skuespilleren delte en video av ringen på Instagram-storyen hennes hvor hun skrev at Mascolo kjenner stilen hennes.

De to ble først koblet sammen i april 2019, etter at Thorne og hennes ekskjæreste Derek Ryan Smith (34), bedre kjent som rapperen Mod Sun, slo opp, skriver People Magazine.

Thorne og Mascolo ble offisielt et par i juni 2019 da førstnevnte la ut to bilder av dem sammen på Instagram.

Nicki Minajs mor går til sak etter dødsulykke

Faren til Nicki Minaj (38), 64 år gamle Robert Maraj døde forrige måned, da han ble offer i en påkjørsel.

70 år gamle Charles Polevich traff Maraj med bilen, stoppet og spurte om det gikk bra, før han stakk av fra åstedet, skriver Fox News.

Polevich ringte ikke etter hjelp da han forlot åstedet, og han parkerte også bilen involvert i ulykken i en garasje og prøvde å gjemme den fra politiet.

Carol Maraj, moren til 38-åringen saksøker nå Polevich for 150 millioner dollar (1,2 milliarder norske kroner).

Bilføreren er for øyeblikket ute for kausjon, men har mistet førerkortet, gitt opp passet sitt og får ikke lov å forlate delstaten, skriver Fox News.

Justin Bieber får kjeft for å bruke Martin Luther King Jr. sitater i hans nye album

Justin Bieber (27) slapp på fredag sitt sjette album, med navnet «Justice», som da er rettferdighet, på norsk.

I albumet har kanaderen brukt sitater fra Martin Luther King Jr. en stor forkjemper for borgerrettighetsbevegelsen, og er mest kjent for talen talen «I Have a Dream».

Albumet åpner med et sitat fra Luther King Jr. og sang nummer syv på albumet er ett 1 minutt og 44 sekunders klipp av en preken King leverte i November 1967, skriver Fox News.

Flere har reagert på valget til artisten å inkludere sitater fra King, spesielt da sangen etter det nesten to minutter lange klippet er en sang som Bieber synger om konen hans Hailey Bieber (24).

«Hvorfor brukte Justin Bieber, en hvit mann, Martin Luther King Jr. på hans album med navn Justice, som er om hans kone, som er en hvit kvinne?» Skrev en bruker på Twitter.

«Skal vi snakke om at Justin Bieber bruker lyd av Martin Luther King Jr. rett før han synger om kona hans i åpningen av hans nye album? Hvorfor gjorde han det,» skriver en annen.

Selv om flere Twitter-brukere har gått imot Biebers bruk av King Jr. har en veldig relevant stemme gått ut og støttet hans bruk av sitatene.

Bernice King (57), den yngste datteren til Martin Luther King Jr. har takket Justin Bieber for albumet hans.

«Hver og en av oss, inkludert artister og entertainere kan gjøre noe. Takk, Justin Bieber for din støtte,» skriver King på Twitter.

Bieber har også fortalt i et intervju med Vogue om hvorfor han valgte å bruke Martin Luther King Jr. i hans ny album:

«Det jeg ville gjøre var å forsterke stemmen til Martin Luther King Jr. til denne generasjonen. Som Kanadier er det ikke en så stor del av min kultur...Jeg tror meldingen hans var at mange mennesker kan være redde for å stå for det som er riktig, men hvis du ikke står for rettferdighet - for det som er riktig - hva gjør du med livet ditt? Jeg beklager for å bli så dyp, men dette er tidene vi lever i. Derfor ville jeg lage dette albumet, fordi jeg tror det er veldig nødvendig.» Sa Bieber til Vogue.

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet