*Nettavisen* Livsstil.

Benjamin Ingrosso snakker ut om det nære vennskapet til Felix Sandman

Benjamin Ingrosso:

- Vi konkurrerer om oppmerksomheten.

I Sverige er Benjamin Ingrosso (21) og Felix Sandman (20) på alles lepper om dagen, og har på rekordfart blitt en av Sveriges hotteste kjendiser.

Her til lands kjenner folk dem best fra «Wahlgrens verden», familieserien til Benjamin Ingrosso, og Netflix-serien «Quicksand», der Felix Sandman spiller hovedrollen som Sebastian Fagerman.

Begge to har også vært med i den svenske versjonen av Melodi Grand Prix. Ingrosso på sin side var Sveriges bidrag til Eurovision i fjor.

De to guttene, som også er artister på hver sin kant, har det siste året samarbeidet med flere låter og andre prosjekter. I fjor høst var de på turné sammen, og nylig startet de podkasten «Livets liv» sammen.

At flere har forelsket seg i kjekkas-duoen er ikke vanskelig å forstå. På Instagram deler de hyppig bilder av hverandre fra alt fra eksklusive fester, shopping, morsomheter og ellers alt som foregår i livene deres. «Eye candy» for fansen - og en gavepakke for de svenske tabloidavisene.

Rykteflommer

Det siste året har nemlig spekulasjoner og rykter også virret rundt Ingrosso og Sandman. Spesielt etter at de stadig deler bilder av hverandre. Blant annet rykter om at de skal ha romantiske følelser for hverandre, til rykter om at vennskapet er falskt, og at de kun er venner for promotering.

Selv velger Ingrosso og Sandman å ha et tilsynelatende ironisk forhold til spekulasjoner og rykter. I et intervju med svenske Expressen blant annet uttalte de at de liker å konkurrere om oppmerksomheten.

Da Nettavisen møtte Benjamin Ingrosso i Halden i forbindelse med «Allsang på Grensen» kunne Ingrosso fortelle at han skjønner at folk er svært nysgjerrige på det tette vennskapet de har sammen.

- Vi har gjort mye forskjellig sammen det siste året, noe som har gjort at vi har tilbragt mye tid sammen. Vi har nesten blitt som brødre og har vært sammen omtrent hver eneste dag, fortalte han.

Sarkastisk humor

Tiden de har tilbragt sammen har ifølge Ingrosso gjort at de har fått en veldig sterk relasjon.

- Vi har blant annet utviklet en veldig sarkastisk humor overfor hverandre - som blant annet å konkurrere om hvem som får mest oppmerksomhet. Men det er det kanskje ikke så mange som forstår.

- Hvem får mest oppmerksomhet, da?

- Det er meg så klart, ler han.

Benjamin Ingrosso har vært i Norge en rekke ganger tidligere. Bare i år har han vært på norgesbesøk hele tre ganger. Da vi møtte ham i Halden testet vi hvor god han egentlig er blitt i norsk. Se video under:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.