*Nettavisen* Livsstil.

Benjamin Ingrossos valg får Pernilla Wahlgren til å ta til tårene

Benjamin Ingrosso:

Benjamin Ingrosso tar det store steget ut i voksenlivet etter bruddet.

I mars ble det kjent at Benjamin Ingrosso (21) og kjæresten gjennom fem år, Linnea Widmark (23), hadde gjort det slutt.

Bruddet ble kjent nesten omtrent samtidig som låten «I'll be fine somehow», som han har sammen med norske Julie Bergan (24), ble sluppet.

Til den svenske avisen Expressen har han avslørt at låten på mange måter er blitt inspirert av hans eget liv og at det var en utfordring å spille inn låten.

- Det var kjempefint. Så utrolig vakkert. Jeg begynte nesten å gråte i studio, fordi det var så følelsesladet, sa han til avisen.

Nå ser det imidlertid ut til at Ingrosso begynner å komme seg videre etter bruddet. Siden han ble singel har 21-åringen bodd mye hos sin mor, Pernilla Wahlgren (51), mens han har fartet rundt i forbindelse med jobb.

Nå har han imidlertid bestemt seg for å flytte ut, og skaffe sitt eget sted å bo.

Tøft for mor

Det er Pernilla Wahlgren som deler flyttenyheten i sin egen podkast «Wahlgren & Wistam».

- Benjamin, mitt lille elskede favorittbarn skal flytte hjemmefra, sier Wahlgren i podkasten hun har sammen med den svenske programlederen Sofia Wistam (53).

- Nei, skal han flytte nå? Nå skal du gå gjennom dette her igjen, altså. Jeg skjønner at det kan være vanskelig å måtte klippe navlestrengen igjen, sier Wistam.

For en stund tilbake flyttet nemlig søsteren til Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso (24), ut av barndomshjemmet i Stockholm - noe Wahlgren har uttalt en rekke ganger i familiens egen TV-serie «Wahlgrens verden» at hun synes var svært tøft.

Sammensveiset familie

For Pernilla Wahlgren betyr familie og familietid ekstremt mye. I serien «Wahlgrens verden» får seerne følge familien i deres ellers så travle hverdag. På hver sin kant gjør familiemedlemmene, bestående av Bianca, Benjamin og Pernilla, stor suksess.

I det siste har Benjamin vært spesielt travel med musikkinnspilling, og opptredener. I et tidligere intervju med svenske Hänt fortalte Pernilla at hun knapt ser noe til sønnen sin.

- Vi ser knapt hverandre lenger. Men når vi har tid så forsøker vi å spise middag sammen. Det er vår ting, og det forsøker vi å holde på. Men det er vel kun da jeg treffer ham, uttalte hun.

Nå som Benjamin har planer om å flytte ut, blir det trolig enda vanskeligere for familien å opprettholde de faste middagene. Allerede nå synes Wahlgren at det er lenge siden hun har sett sønnen sin.

- Det føles ut som en evighet siden han bodde her. Han jobber veldig mye, og har ikke tid til å pendle - så han har bodd mye hos venner av ham, forteller hun i podkasten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.