Gå til sidens hovedinnhold

Bernt Hulsker ble nektet deltakelse etter skrekkskade. Dette skjedde egentlig

Røk bicepsen på en treningsøkt.

Under kveldens episode av «Kompani Lauritzen» kommer det frem at Bernt Hulsker (43) blir nektet deltakelse i kveldens første konkurranse på grunn av en skadet arm.

– Dette er en øvelse som vi ikke skal sende deg gjennom, sier troppslegen og mener at armen til Hulsker ikke bør utsettes for den fysiske utfordringen konkurransen krever.

Den tidligere fotballspilleren må derfor stå over konkurransen til hans store frustrasjon, men nøyaktig hva som har skjedd med armen kommer ikke frem på TV.

Les også: Dette tjener «Kompani Lauritzen»-profilene

Røk bicepsen

Overfor Nettavisen kan Bernt Hulsker imidlertid avsløre at det dreier seg om en alvorlig skade.

– Jeg pådro meg en skade i armen under en treningsøkt i leiren, og det viste seg at bicepsen hadde røket rett av, skriver Hulsker i en e-post til Nettavisen.

Ifølge Lommelegen.no hører man ofte et smell ved en slik skade, og man får en kul foran på overarmen. På grunn av det karakteristiske utseende på skaden, blir den på folkemunne ofte kalt «Skipper'n muskel».

Til tross for at muskelen er røket, og trukket seg sammen, fungerer armen like fint. Smerten ved en slik skade skal ifølge Lommelegen.no gå fort over, og skjer nesten alltid hos middelaldrende eller eldre personer.

– Det var vondt der og da, men man slutter jo ikke å være soldat eller korporal av den grunn, skriver Hulsker videre uten å utdype mer.

Mulig å fortsette

Ifølge TV 2 ble det besluttet av troppslegen at Hulsker skulle stå over den første øvelsen som innebar mye nærkamp, inntil de fikk avklart hvilke type skade det var snakk om.

– Han ble deretter undersøkt av en spesialist som bekreftet mistanken om avrevet biceps. Bernt ønsket å fortsette, og legens vurdering var at det var mulig, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, til Nettavisen.

For til tross for avrevet muskel, var Hulsker mest bekymret for hvordan det skulle gå med resultatlista etter at han måtte stå over en konkurranse.

Les også: Ulrikke Brandstorp fikk pepper for korporal-rollen: – Kjæresten min er ikke overrasket

– Det er dumt. Da er jeg akterutseilt fra starten av. Da bærer det vel en vei, men jeg får håpe at de andre øvelsene passer meg. Da er det bare å kjøre hardt på det som kommer, sier Hulsker i episoden lørdag kveld.

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet