Gå til sidens hovedinnhold

Bernt Hulsker raser mot Fenriken: – Helt forjævlig!

I lørdagens episode koker det over for Bernt Hulsker når han mister kontrollen på våpenet.

Se klipp av Bernt Hulsker sitt raseriutbrudd på Fenriken i «Kompani Lauritzen»:

På lørdag er det duket for enda mer svette, tårer og frustrasjon i det populære TV 2-programmet «Kompani Lauritzen».

De siste ukene har deltakerne underholdt og imponert de norske TV-seerne med sitt pågangsmot gjennom tøffe øvelser og utfordringer, men i denne ukens episode koker det over for den tidligere fotballspilleren og VGTV-profilen Bernt Hulsker (43).

Deltakerne har nemlig fått utdelt våpen til ukens utfordring, med strenge restriksjoner og regler for hvordan de skal håndtere dem. Et av kravene for å kunne bære våpenet er blant annet å aldri oppbevare våpenet lenger enn en meter unna synsfeltet.

Les også: Dette tjener «Kompani Lauritzen»-profilene (+)

Blir fratatt våpenet

På et tidspunkt glemmer Hulsker seg, og skal ifølge Fenriken ha beveget seg over en meter fra våpenet. Han blir dermed fratatt våpenet og får heller tildelt en furugrein som han skal bruke som våpen.

Motivasjonen for å fullføre oppdraget daler raskt for Hulsker som tilsynelatende ikke er fornøyd med å bli fratatt våpenet, og det viser seg å få begeret til å renne over.

Se video øverst i saken!

- Helt forjævlig

En opphetet diskusjon setter raskt fart mellom Hulsker og Fenriken. Bernt Hulsker har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser, men etter episoden å dømme later det til at han blir svært provosert av Fenrikens konfrontasjoner.

- Å miste våpenet sitt er helt forjævlig kjedelig. Skal det ikke være kjedelig? roper Hulsker mot Fenriken etter spørsmål om han synes det er kjedelig.

- Kan man ikke bli sint på seg selv for ikke å ha kontroll, freser Hulsker videre.

Diskusjonen fortsetter helt til Hulsker får kontroll på sinnet sitt og ber Fenriken om unnskyldning.

Ikke første gang

Geir Aker, som har rollen som fenrik i «Kompani Lauritzen», har heller ikke besvart Nettavisens henvendelser angående lørdagens episode av programmet. Det er imidlertid ikke første gang en av deltakerne freser mot ham i sinne.

I fjorårets sesong var det blant annet artisten Vinni, som også vant TV-programmet, som raste mot både Fenriken og de andre millitæransatte. Fenriken har også måttet ta flere alvorlige samtaler med flere av deltakerne i både fjorårets og årets sesong.

Les også: Fenriken fra «Kompani Lauritzen»: Slik er han på hjemmebane

– Jeg glemmer at det er TV og at fenriken har en jobb med å arrestere oss på alt mulig han finner. Jeg blir sånn: «Søren! Nå må jeg få tangering på sokkene». Det går til huet på meg, uttalte blant andre Jakob Schøyen Andersen etter oppholdet til TV 2.

«Kompani Lauritzen» sendes på TV 2 lørdag klokken 20:00 og TV 2 Sumo.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis