RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GIKK IMOT EGEN OVERBEVISNING: Bertine Zetltiz ble Idol-dommer for å teste seg selv, men fant det vanskelig å teste barna som håpet å få være med.
GIKK IMOT EGEN OVERBEVISNING: Bertine Zetltiz ble Idol-dommer for å teste seg selv, men fant det vanskelig å teste barna som håpet å få være med. Foto: Nationaltheatret

Bertine Zetlitz om å være Idol-dommer: Det var helt skrekkelig

Sist oppdatert:
Bertine Zetlitz sier dommerjobben i «Idol» var et feil valg for henne.

I disse dager spiller Bertine Zetlitz i sin første store teaterrolle. I «Som dere vil» spiller hun Hymen, og har også komponert melodier til stykket. Motspillere er blant andre Thorbjørn Harr.

I et intervju i serien «Grosvold møter...» forteller Zetlitz om hvordan det var å komme tilbake i artistlivet etter mange år hjemme med små barn. Zetlitz fortalte at hun valgte å gjøre det ved å si ja til å bli dommer i «Idol».

Den populære artisten visste dermed at hun ville få et kræsjmøte med media og oppmerksomhet igjen.

- Jeg tenkte at dette er egentlig det verste fra min verden , så nå hopper jeg uti det, for å se om jeg kan takle det, sier hun.

Men hun hadde ikke forventet at rollen som Idol-dommer ville bli så tøff, og gå mot det hun egentlig tror på.

- Det var greit en god stund. Til vi kom på boot camp i Lillestrøm og skulle skille ut deltakere. Da du skjønner at du har vært med på det, det var helt jævlig, sier hun med ettertrykk.

Zetlitz sier hun sliter litt med opplevelsen ennå da hun så grunner til at folk, eller barn, ble valgt og hvordan de reagerte.

- Det var helt skrekkelig, sier hun.

SE HELE INTERVJUET HER:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere