Den folkekjære artisten Elisabeth «Bettan» Andreassen (64) kjøpte i 2013 en klassisk Frognerleilighet i Oslo til 5.850.000 kroner sammen med sin avdøde ektemann Tor, etter at de solgte familiehjemmet de delte på Ullern i Oslo.

Etter at hennes kjære Tor gikk bort i 2016 har Andreassen blitt boende i leiligheten, men nå er altså 64-åringen på flyttefot.

Les også: Elisabeth «Bettan» Andreassen med kjæresteavsløring: – Jeg fant ham på Tinder

Moderne med klassiske detaljer

Den 104 kvadratmeter store leiligheten, som ligger på fasjonable Frogner i Oslo, ble lagt ut til salgs rett før helgen og selges til en prisantydning på 11.200.000 kroner.

Fireromsleiligheten ligger i første etasje, og rommer blant annet to soverom med en takhøyde på over tre meter, i følge salgsoppgaven.

«Leiligheten gir et moderne inntrykk, men med klassiske detaljer. Original takhøyde kombinert med store vindusflater gir en romslig og lys atmosfære. Det er gjennomgående høy kvalitet på alt av arbeid som er gjennomført, med et eksklusivt og gjennomtenkt materialvalg», står det blant annet.

Se bilder av boligen i videoen under:


Elisabeth Andreassen har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser.

Totalrenovert av forrige eier

I salgsoppgaven blir det opplyst om at i 2009 og 2010 ble leiligheten omfattende rehabilitert i regi av forrige eier, hvor det meste av leiligheten først ble revet ned og bygget opp igjen på ny.

Både parkett, kjøkken og bad fikk seg en renovering, i tillegg til at alle gulv, vegger, dører, karmer, skap og innredninger i leiligheten ble fjernet og byttet ut med nye.

Slo gjennom i 1985

«Bettan» har vært en av landets fremste artister siden 1985, etter at hun vant Eurovision Song Contest med Bobbysocks og låta «La det swinge».

Les også: Over 60 år med Melodi Grand Prix. Dette er MGP-øyeblikkene vi aldri glemmer

Siden den gang har hun deltatt flere ganger i Melodi Grand Prix, samt Melodifestivalen i Sverige, og har blitt et kjent navn både her til lands og i vårt naboland.

Hun har vært å se i musikaler og show, og har deltatt i flere TV-program som blant annet «Allsang på Grensen» og «Hver gang vi møtes» på TV 2.

Les også: Anita Skorgan tilbake på scenen etter eksmannens bortgang: - Det blir masse følelser

I 2016 mistet hun ektemannen Tor Andreassen, etter over 22 år som ektepar. Han fikk et hjerteinfarkt i familiens hytteparadis på Brønnøya utenfor Oslo. Han ble 64 år gammel.

Duoen møtte hverandre for første gang i 1992, før de giftet seg i 1994. Sammen fikk de to barn, Anna (27) og Nora Andreassen (25).

Tapet av ektemannen tok Andreassen svært tungt, og sorgen ble ikke noe lettere da hun opplevde å miste begge foreldrene sine kort tid etter.

To og et halvt år etter den triste beskjeden, kunne «Bettan» avsløre til Se og Hør at hun hadde funnet kjærligheten på ny.

– Ja, vi har det veldig fint sammen, sa hun om sin utkårede, Øystein Sørum (60), den gang.