Bettina Buchanan måtte sjekke ut av «Paradise Hotel»

Paradise Hotel 2019

Kvelden i forveien koste Bettina seg under lakenet med Mario. Så snudde Mario ryggen til, og sendte henne hjem.

I kveld var det Bettina Buchanan (24) som måtte sjekke ut av «Paradise Hotel», etter en svært dramatisk episode kvelden i forveien.

Bettina hadde da havnet til sengs med Mario Riera (20) som umiddelbart angret etterpå, og lengtet tilbake til sin opprinnelige partner inne på hotellet, Sofie Karlstad (24).

Etter å ha havnet til sengs med Bettina bestemte derfor Mario seg for å få de andre jentene på hotellet til å hjelpe ham med å spille Bettina ut av hotellet. Dermed var det Bettina som i kveld måtte takke for seg.

Se utsjekken i videoen øverst i saken!

Dramatikk på utsiden

Stemningen mellom Mario, Bettina og Sofie er fremdeles ikke god. På utsiden av hotellet har konflikten eskalert. Sofie har tidligere sagt til Nettavisen at hun føler Bettina tar på seg en offerrolle, mens Bettina på sin side har sagt hun føler Sofie var en dårlig venninne.

- Det var følsomt da jeg røk ut. Jeg følte meg veldig sveket og lurt, sier Bettina til Nettavisen i ettertid, før hun legger til:

- Jeg kunne spilt mer uærlig, men jeg klarte ikke det denne gangen. Jeg er så følsom, så det går ikke. Jeg røk ut fordi jeg var så ærlig. Det er jo egentlig positivt at jeg har fått mer følelser, for før var jeg jo helt steinansikt. Dette ville vært positivt alle andre steder enn på «Paradise Hotel».

Mario uttrykker at han angrer etter at Bettina har sjekket ut, men at det likevel var nødvendig for spillet sin del.

- Jeg ble betatt, det ble jeg. Og jeg er betatt nå, men jeg må vise til partneren min at hun kan stole på meg, og Sofie er den jeg har lyst til å stå med hele veien, sier han til kameraet.

I ettertid mener han at man aldri kan være sikker på hva som er ekte følelser inne på hotellet.

- Jeg tenker at følelser ikke eksisterer der inne. Man sverger ditt og datt, men det er ikke alltid det stemmer, sier Mario til Nettavisen.

Føler seg feil fremstilt

Sofie mener situasjonen blir skjevt fremstilt på tv, og at hun ser slemmere ut enn hun egentlig er.

- Mario springer jo like mye mellom oss begge, og selv om produksjonen har valgt å vinkle dette til å stemme overens med Bettinas historie, så sa Mario akkurat det samme til meg som han sa til henne. Vi koste faktisk med hverandre lenge før de begynte å kose, sier Sofie til Nettavisen.

Hun mener også at hun og Bettina var nære venner, men ikke så nære venner som det kanskje kan se ut på skjermen.

- Jeg og Andreas hadde allerede pratet om at hun kom til å bli et problem før vi sjekket inn på hotellet. Det var veldig mye av henne hele tiden, og hun flørtet med alle guttene. Derfor var det vanskelig for meg å se at hun faktisk hadde en ekstra greie med Mario, sier hun.

I dag har Mario og Sofie en god tone, men ingen av de to prater med Bettina på utsiden.

Dobbeltspill på hotellet

Bettina begynte å gråte tidligere på dagen fordi hun følte seg utestengt, og hadde en magefølelse på at hun skulle dra hjem. Da gikk Mario bort for å gi henne en klem, og fortelle henne at hun absolutt ikke skulle forlate hotellet.

Ikke lenge etterpå satt han i samtaler med Sofie og de andre jentene på hotellet for å sørge for at Bettina måtte sjekke ut i løpet av dagen.

Det ble som Mario ville, og ikke mange timene senere ble Bettina spilt ut av hotellet. Dette skjedde ved at Thea Gudmundsen (21) sjekket inn på hotellet igjen med en bæsje-emoji-hatt, og ga en lignende hatt videre til en jente hun mente fortjente å være på hotellet.

Deretter ga jenta som fikk sin hatt en lignende hatt videre, og de fortsatte slik helt til en av jentene satt igjen uten noen hatt. Jenta uten hatt måtte sjekke ut av hotellet, og i kveld ble det Bettina.

Ikke overraskende ble det en del dramatikk rundt utsjekken.

- Jeg vil ikke sjekke ut i kveld. Om jeg sjekker ut nå kommer jeg til å dø, sa Bettina til kameraet.

Alle de tre episodene i den tredje uka av «Paradise Hotel» har imidlertid bydd på dramatikk og problemer. På mandag var også Mario i søkelyset, da TV3 lurte ham og alle de andre deltakerne til å tro at han måtte sjekke ut av hotellet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.