RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BABYLYKKE; Beyonce opptrer her under Grammy Awards i Los Angeles, California i februar. 18. juni ble hun mor for andre gang, denne gangen til tvillinger.
BABYLYKKE; Beyonce opptrer her under Grammy Awards i Los Angeles, California i februar. 18. juni ble hun mor for andre gang, denne gangen til tvillinger. Foto: Lucy Nicholson (Reuters)

Beyonce har født tvillinger

Sist oppdatert:
Ryktene har svirret omkring superstjerne Beyoncé (35), og hvorvidt hun og ektemannen Jay Z (47) igjen har blitt forelde, men natt til søndag ble det bekreftet.

People, US Weekley og E! News melder at babynyheten er et faktum. De viser alle til flere anonyme kilder.

Tvillingene er i tillegg født i tvillingens tegn. Det ryktes om at det skal være en jente, og en gutt. Dette basert på en blomster og ballongleveranse som var adressert til B&J, med en blå og en rosa ballong.

GUTT OG JENTE? Blomster og ballonger kom med bud til sykehuset, og var adressert til B&J, med en blå og en rosa ballong.

Fansen bet negler mens de ventert på siste nytt fra Beyonce sin fødsel. Allerede for 24 timer siden svirret ryktene og at fødselene var i gang, da en uidentifisert kilde hevdet at hun hadde sjekket inn på Los Angeles sykehus torsdag.

Det var for knappe fem måneder siden at superparet annonserte graviditeten på Instagram.

«Vi ønsker å dele kjærligheten og lykken vår. Vi er velsignet med dobbelt opp. Vi er utrolig takknemlige for at famlien vår kommer til å vokse med to, og takker dere for lykkønskninger. - The Carters», skriver Beyoncé Knowles-Carter.

Innlegget ble særdeles godt mottatt blant fansen hennes. Over 1,8 millioner Instagram-brukere hadde likt innlegget i løpet av de første snaue tre kvarterene.

Beyoncé og Shawn Carter, som er Jay Zs virkelige navn, har en datter fra før. Blue Ivy Carter ble født i januar 2012.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 22, 2017 at 11:15pm PDT

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on May 21, 2017 at 3:35pm PDT

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on May 19, 2017 at 5:12pm PDT

💕

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Feb 23, 2017 at 2:07pm PST

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Oct 31, 2016 at 9:51pm PDT

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere