Gå til sidens hovedinnhold

Bianca Ingrosso bekrefter brudd

Skal ha skjedd for flere måneder siden.

- Jeg er ikke i et forhold med Phillipe lenger, og det kommer kanskje ikke som noe sjokk ettersom vi har gjort det slutt flere ganger. Jeg vil absolutt ikke tulle med det, fordi det har vært vår reise, sier 26 år gamle Ingrosso i en video lagt ut på sin egen Youtubekanal.

Den svenske influenseren oppgir ikke nøyaktig når det ble slutt mellom hun og Phillipe Cohen, men at det er flere måneder siden.

Ingrosso er godt kjent på denne siden av svenskegrensa også, og fansen har lenge spekulert i om det har blitt slutt - da ingen av de har lagt ut noe av den andre på sosiale medier på en stund.

Les også: Norske Eveline Karlsen jobber med Bianca Ingrosso: – Hun er helt nydelig

Ikke første gang

Det er ikke første gang Ingrosso og Cohen har gjort det slutt. I 2019 gikk paret fra hverandre etter flere år som kjærester. Da kunne Ingrosso avsløre at hun hadde kommet seg videre og datet en ukjent mann.

Det skulle imidlertid ikke gå lang tid før forholdet til slutt, da influenseren fant tilbake til eksen.

- Hadde ikke Phillipe tatt meg tilbake vet jeg ikke hva som hadde skjedd. Jeg hadde nok fortsatt truffet denne gutten, og hvem vet - det kan hende at jeg hadde blitt forelsket, sa Ingrosso i en video på Youtube, hvor hun også avslørte at paret hadde funnet tilbake til hverandre.

Norsk kollega

Den norske influenseren og youtuberen Eveline Karlsen (28) er kollega med Ingrosso. Se hun fortelle om hvordan dette gikk til i denne videoen:

Det hele startet da Karlsen i en av sine videoer på Youtube sa at hun ønsket å sminke den svenske influenseren. Som sagt så gjort, for kort tid senere ble hun kontaktet av selskapet til Ingrosso og invitert til Stockholm for å filme.

Filmingen bar frukter, for Karlsen jobber fremdeles i selskapet Caia Cosmetics, der oppgaven hennes er å ha ansvar for selskapet i Norge og jobbe med produktutvikler med Ingrosso.

Schendis har snakket med Biancas bror, Benjamin Ingrosso, hør podcasten her:

Les mer: Skaper reaksjoner: Minst elleve «Farmen»-deltakere på samme fest

Karlsen har bare gode lovord å komme med om sin svenske kollega:

- Hun er helt nydelig og akkurat sånn som man tror hun er! Ekstremt dyktig, snill og veldig flink til å løfte andre, inkludert meg. Hun har vært en som har banet vei for mange innenfor bransjen og er veldig flink i det hun gjør, har hun tidligere sagt til Nettavisen.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren