Helt siden den aller første episoden av den svenske realityserien «Wahlgrens verden» ble sendt i oktober 2016, har navnet Bianca Wahlgren Ingrosso stadig skapt overskrifter - både her til lands og i hjemlandet Sverige.

Serien, som omhandler familien Wahlgren, med den svenske sangeren Pernilla Wahlgren (51) i spissen, har gjort at flere omtaler familien som Sveriges svar på The Kardashians.

I likhet med Kardashian-familien, er søkelyset til enhver tid rettet mot familien. Samtlige i familien har også gjort stor suksess på hver sin kant: Benjamin Ingrosso (21) som har fulgt morens fotspor og blitt en annerkjent artist, Oliver Ingrosso (29) som har gjort det stort som DJ, og Bianca Ingrosso (24) som har valgt en helt annen retning, og blitt en stor influencer.

Stor suksess

Ifølge svenske medier, deriblant Hänt, er Bianca en av de mest fremgangsrike TV-profilene i Sverige. I tillegg til å ha en sentral rolle i familiens serie, gjør hun blant annet stor suksess med podkasten «Alice og Bianca - har du sagt A må du si B», som hun har sammen med venninnen Alice Stenlöf (22).

Hun er også ofte å se på TV utenom familiens serie. Blant annet som dommer i den svenske talentkonkurransen «Talang». Hun gjester også stadig ulike talkshow. Blant annet det populære TV 2-programmet «Skavlan» tidligere i år.

Den enorme fanskaren har gjort at hun også har oppnådd en massiv følgerskare i sosiale medier, noe hun har gjort stor business ut av. I tillegg driver hun to egne firmaer i hennes eget navn.

Det stopper imidlertid ikke der. Bianca utforsker også YouTube, og har på kort tid blitt en annerkjent YouTuber.

Voldsomme summer

De som følger med på den populære 24-åringen, vet at hun lirer av seg på godt og vondt, og er kjent for å ofte være brutalt ærlig med fansen.

I en av hennes nye YouTube-videoer avslører hun blant annet hvor mye hun tjener i løpet av en måned. Avsløringen kommer i kjølvannet av det hun omtaler som rykter. Ifølge 24-åringen er det flere som har hevdet at hun tjener rundt en halv million kroner i løpet av en måned.

- Jeg fakturerer for mer enn 400.000 kroner i måneden, men jeg tar ut mye mindre lønn enn det hver måned, sier Bianca, og forklarer at hun har et aksjeselskap som hun henter et utbytte ut av en gang i året.

Ber om mer penger

Selv om det kanskje ikke er så mye som 400.000 kroner Bianca har å rutte med i måneden, tar hun seg likevel goden av å leve litt ekstra romslig. Ifølge henne trenger hun verken å leve på et budsjett, eller tenke så nøye over innkjøpene hun gjør.

- Jeg har et firmakort, og et privatkort med penger som jeg kan bruke. Og jeg tar ut en såpass stor lønn at jeg uten tvil kan leve på bare de to kortene, sier hun i videoklippet.

Likevel kan det hende at hun spør regnskapsføreren sin om å ta ut litt mer penger enkelte måneder.

- Forbruket mitt varierer hver måned. Noen måneder handler jeg veldig mye og tar taxi litt oftere. Andre måneder er forbruket mitt lavere. Det kommer litt an på hvor mye av «Wahlgrens verden» jeg spiller inn, sier hun.