Gå til sidens hovedinnhold

Bianca Ingrosso fant tilbake til ekskjæresten igjen: – Han er så jævla sexy

Se hva vi fant...

For bare to måneder siden meldte Bianca Ingrosso at hun var singel igjen.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

– Jeg er ikke i et forhold med Phillipe lenger, og det kommer kanskje ikke som noe sjokk ettersom vi har gjort det slutt flere ganger, fortalte den svenske influenseren Bianca Ingrosso (26) i en video på sin egen YouTube-kanal i februar.

Les også: Norske Eveline Karlsen jobber med Bianca Ingrosso: – Hun er helt nydelig

Da hadde hun og ekskjæresten Phillipe Cohen slått opp og blitt sammen igjen flere ganger enn man kan telle på en hånd– og nå har eksparet funnet tilbake til hverandre igjen.

Det bekrefter 26-åringen i podkasten «Ursäkta», skriver den svenske avisen Aftonbladet.

– Han er så jævla sexy

I podkasten sier Ingrosso at det føles bra, og hun legger ikke skjul på at hun trives tilbake hos Cohen.

– Han er så jæva sexy, sier hun i podkast-episoden.

Les også: Bianca Ingrosso svarer på abortkritikken: – Jeg ble aldri tvunget

Da Ingrosso meldte at de to hadde gått fra hverandre igjen i februar, utelukket hun ikke en gjenforening.

– Jeg vil alltid elske Phillipe. Han er fortsatt familie, min bestevenn, og jeg tror aldri jeg kommer til å la ham gå. Jeg tror aldri vi vil gi slipp på hverandre. Vi elsker hverandre og har fortsatt mye kjærlighet for hverandre, og er langt fra ferdige med hverandre, uttalte den svenske influenseren da.

Ville bytte etternavn

Bare ni måneder gamle trådte tvillingene Mary-Kate og Ashley Olsen (34) inn i rampelyset da de kapret rollen som Michelle Tanner i tv-serien «Under samme tak». Serien gikk på skjermen fra 1987 til 1995, og sørget for at tvillingene fikk enda flere muligheter innad i underholdningsbransjen.

I årene etter var tvillingene å se i flere filmer, og innen de fylte ti år var de allerede millionærer. I dag har de to derimot lagt skuespill til side, og gjør stor suksess i motebransjen.

Men det er ikke bare tvillingene Mary-Kate og Ashley som har et talent innen skuespill i Olsen-familien. Også deres yngre søster, Elizabeth Olsen (32), har landet store jobber i Hollywood. Hun er kanskje best kjent som Scarlet Witch i Marvel-universet, og var sist å se i tv-serien «WandaVision».

Det å følge i fotsporene til de berømte Olsen-søstrene har imidlertid ikke bare vært enkelt, og i et ferskt intervju med Glamour UK forteller 32-åringen at hun tidlig i karrieren vurderte å bytte navn for å ikke bli sammenliknet med dem.

Les også: Var forberedt på kjærlighetssorgen: – Trodde det kom til å ta mye lenger tid

– Jeg var ti år gammel og nysgjerrig på hvordan det ville være å gå på audition. Og jeg innså veldig fort at det ikke var noe for meg fordi jeg gikk glipp av idretten, dansetimene og alle de andre aktivitetene på skolen. Og på den tiden tenkte jeg at jeg ikke ville bli assosiert med Mary-Kate og Ashley, av en eller annen grunn, deler hun i intervjuet med Glamour.

Dermed kom hun frem til at det kunne være en løsning å bruke et annet etternavn, da hun ville lykkes på egen hånd.

– Jeg tenkte alltid at jeg skulle gå under Elizabeth Chase hvis jeg noen gang ble skuespiller, sier hun.

Skuespillerens fulle navn er for øvrig Elizabeth Chase Olsen.

Takker for støtten

Dronning Elizabeth (95) mistet nylig ektemannen gjennom 74 år, prins Philip. Han ble 99 år gammel.

Prinsen ble begravet forrige helg, og nå har dronningen delt en offentlig uttalelse der hun takker for støtten i tiden etter Philips bortgang. Innlegget er delt på den britiske kongefamiliens offisielle Instagram-profil.

Innlegget er delt i forbindelse med at monarken fylte 95 år onsdag 21. april, og hun takker blant annet for alle gratulasjoner. Samtidig uttrykker hun takknemlighet overfor alle som har sendt henne og familien varme tanker den siste tiden.

«Mens vi som familie er inne i en periode med dyp sorg, har det vært fint for oss å se og høre hyllestene til min ektemann. Både fra Storbritannia, Samveldet og rundt om i verden», skriver hun og legger til:

«Familien min og jeg vil takke for all støtten og gode ord vi har fått de siste dagene. Vi er rørt, og fortsetter å minnes Philips ekstraordinære påvirkning på utallige mennesker gjennom livet sitt».