I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bildene fra inn- og utland akkurat nå.

Med sine over 990.000 følgere på Instagram er den svenske realitystjernen Bianca Ingrosso (24) blitt en av Skandinavias mest populære influensere. På godt og vondt følger fansen nøye med på hva den 24 år gamle TV-stjernen bedriver dagene sine med.

De siste døgnet er det spesielt ett bilde som får oppmerksomheten til følgerne.

Søndag delte Ingrosso et bilde av seg selv fra en photoshoot, der flere nå hevder at 24-åringen har jukset med bildet.

Ifølge følgerne er det en stang i bakgrunnen som avslører 24-åringen, og mener at stangen er blitt skjev som følge av at Ingrosso skal ha redigert sin høyre arm.

Rasende fans

Den svenske realitystjernen har tidligere vært åpen om at hun har slitt med spiseforstyrrelser, og nå mener fansen at hun bidrar til et usunt kroppsfokus.

- Hvordan kan du skrive at vi skal elske kroppen vår slik den er, for så å redigere bildene dine? Spør en følger seg.

- Du vil miste følgere og folk vil miste respekten for deg. Du som skulle være et forbilde mot bulimi og så videre. Det er tydelig at noen av bildene dine er redigerte, skriver en annen.

- Slutt å lyv om at du ikke redigerer bildene dine. Vi er for faen ikke blinde? Det er klart og tydelig dette er en redigeringsfeil. Aksepter kroppen sin og ikke fiks på den. Gjør det gjerne, men ikke kall deg selv for et forbilde - og ikke bruk bulimi som en unnskyldning til alt, skriver en tredje.

Har ingen svar

Det er imidlertid ikke bare fansen som har bitt seg merke i bilde til Ingrosso. På kort tid fikk den rasende fansen oppmerksomhet av flere svenske medier. Blant annet det svenske kjendismagasinet Hänt.

Ingrosso som ikke først valgte å holde seg tyst om den noen merkelige detaljen, har nå tatt til Instagram for å svare den ildsinte fansen.

- Det har kommet mye hat om den jævla stangen. Unnskyld for at jeg ikke har svart, men jeg er så lei av å høre at jeg redigerer bildene mine for å se smalere ut. Ja, stangen ser litt merkelig ut, men det har jeg desverre ingen forklaring til, skriver Ingrosso på Instagram Story, og forsøker å forklare med bilder at hun ikke har redigert bildet:

Ifølge Ingrosso hadde hun ikke lagt merke til at stangen så rar ut, før fansen begynte å kommentere, og mener at hun heller ikke trenger å ha en forklaring på hvorfor den ser ut som den gjør.

- Det finnes bedre sing å bruke energi på. Om dere ikke kommer på noe, så hjelper jeg dere gjerne, skriver 24-åringen videre med en lang liste med tips til sine følgere:

Vekker oppsikt

På Instagram de siste timene er det flere innlegg som vekker interesse hos fansen, men for helt andre ting enn retusjerte bilder.

Søndag kveld delte «Game of Thrones»-stjernen Kristofer Hivju (40) et bilde av seg selv i full «Game of Thrones»-drakt med blod i ansiktet.

- Viktig episode i kveld. Gjør dere klare! Skriver Hivju til bildet som får stor respons i skrivende stund.

Det er høy «Game of Thrones»-feber i hele verden om dagen, der flere har store forventinger til hva som vil skje i den siste sesongen av den populære serien. Med dette bildet får 40-åringen fansen til å klø seg i hodet, og flere har begynt å spekulere på hva som vil skje.

- Hvis du dør i kveld, så kommer jeg til å dø, skriver en til bildet.

- Vær så snill å ikke dø. Du og Brienne må lage barn! Skriver en annen.

Overdådig bursdagsfeiring

30. april fyller kjæresten til Kylie Jenner (21), Travis Scott, 29 år - og allerede er duoen godt i gang med bursdagsfeiringen. På Instagram har paret, som har datteren Stormi Webster sammen, delt en rekke bilder fra en superheltfest i anledning busdagen. Og i ekte Kardashian-style har ikke duoen spart på noe.

Bildene har fått over ni millioner likerklikk, og fansen er svært spent på hvordan resten av feiringen vil bli.

Ifølge nettstedet E! skal Jenner allerede ha gitt Scott en bursdagsgave. Også her valgte 21-åringen å ta det helt ut.

Ifølge nettstedet overrasket Jenner kjæresten med en stor reklameplakat i Hollywood, med et bilde av henne selv og datteren med teksen: «Gratulerer med dagen, pappa. Hilsen mamma og Stormi».