*Nettavisen* Livsstil.

Bianca Ingrosso kritiserte restaurant - blir latterliggjort

Den svenske bloggeren har virkelig egget på seg følgerne sine. 🍳

13.08.19 11:57

At den svenske bloggeren og tv-profilen Bianca Ingrosso elsker mat, er ingen avsløring for dem som følger henne i sosiale medier.

Hun er en selverklært pasta-elsker, hele familien er lidenskapelig opptatt av mat og hun har brukt store deler av sommeren på å reklamere i sosiale medier for farens restaurant i Spania.

Nå har imidlertid en «hangry» Bianca Ingrosso havnet i trøbbel. Historien ble først omtalt i svenske Expressen, deretter i norske Se og hør.

Les også: Bianca Ingrosso blir omtalt som Sveriges Kim Kardashian. Så mye tjener hun

Nektet å piske egg

Hendelsen fant sted i helgen, da Bianca og moren Pernilla Wahlgren var ute i Stockholm for å spise brunsj.

Bianca hadde en av de dagene hvor hun ikke var i humør til vanlig, stekt egg. Derfor spurte hun om ikke kokkene på restauranten kunne lage eggerøre isteden, selv om det var stekt egg på menyen. Svaret var nei, det hadde de ikke mulighet til.

Da begynte det å koke hos bloggeren, som ikke ba om en fancy eggerøre, bare at egget rett og slett skulle piskes før det ble stekt.

Dermed forlot de to restauranten til fordel for en annen restaurant, men Bianca ga seg ikke der.

Latterliggjorde kokken for én million følgere

På Instagram stories tagget hun restauranten og skrev hvordan man lager eggerøre, og regelrett latterliggjorde kokkene for sine én million følgere.

Det lille opptrinnet har nå slått tilbake på henne.

På matbilder hun har lagt ut kommer følgerne hennes med stikk á la «Er det eggerøre eller er det omelett?», «prøv å bestille eggerøre der», «har de eggerøre?», «hvor er min eggerøre?».

– Krenkende og lavt

En annen skriver under ett av de nyeste bildene Bianca har lagt ut:

– Så j****g barnslig av deg å henge ut restauranten på din story bare for at de ikke laget eggerøre til deg.

– Greia er at visse restauranter/servitører kanskje er såpass nye eller usikre på å ta beslutning om å endre noe fra menyen eller ordne noe som en kunde plutselig ber om, så da blir svaret at det ikke går. Ikke hakk på noen uten kunnskap om bakenforliggende saker, det er utrolig krenkende og lavt av deg, kommenterer en av Biancas følgere.

Selv har stjernen enn så lenge ikke kommentert hendelsen ytterligere, men Bianca er kjent for å sparke fra seg, så om kommentarene fortsetter kan dette utvikle seg til viral eggekasting. For en (egge)røre! 🥚💥

via GIPHY

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.