Etter flere år med både brudd og gjenforeninger, samboerskap, langdistanseforhold og mye frem og tilbake, ser det omsider ut til at forholdet til Bianca Ingrosso (26) og kjæresten Phillipe Cohen (27) har nådd en ny opptur.

Onsdag kveld kunne nemlig den svenske influenseren avsløre på Instagram at hun og kjæresten har kjøpt sin første leilighet sammen – noe hun tydelig er godt fornøyd med.

Les også: Fansen i harnisk etter intimt spørsmål til Adele

«I begynnelsen av uken kjøpte vi vår absolutt største drømmeleilighet. Den er alt og mer enn jeg noen gang har drømt om. Jeg vil bo der resten av livet og oppdra alle barna mine der», skriver Ingrosso på Instagrams historiefunksjon.

Hun legger til at leiligheten allerede føles som «et hjem».

Ingrosso har også delt en video der hun viser hvordan hun reagerte da de vant budrunden, og skriver at hun gråt som et barn da de fikk gladnyheten. I en siste video skriver hun at hun er «den lykkeligste jenta i verden» etter leilighetskjøpet.

Det er foreløpig ikke kjent hvor den nye leiligheten deres er.

Pusset opp for millioner

Bianca Ingrosso kjøpte i 2019 en leilighet på Östermalm i Stockholm, der hun har bodd de siste årene.

Ifølge underholdningsnettstedet Hänt kostet leiligheten i underkant av ti millioner svenske kroner, og etter overtakelse gikk Ingrosso for en full renovering – som seerne fikk være vitner til gjennom realityserien «Wahlgrens Värld».

Les også: Realitystjerne blir Norges neste justisminister

Selv om hun ikke har avslørt hvor mye renoveringen kostet, har hun aldri lagt skjul på at det var dyrt.

– Altså, leiligheten kostet jo tosifret med millioner, og så kom renoveringen, millioner. Såpass kan jeg si, fortalte hun i en YouTube-video i november i fjor, uten å si et totalbeløp.

Var nabo med kjæresten

Phillipe Cohen har, i likhet med Ingrosso, også bodd på Östermalm de siste årene – bare et steinkast fra kjæresten. Ifølge Hänt solgte han imidlertid leiligheten sin tidligere i år.

Siden flyttet han inn hos Ingrosso – men der var det ifølge influenseren selv ikke plass til de begge.

– Phillipe leter faktisk etter en ny leilighet, og jeg leter etter en ny leilighet. Og det er egentlig bare fordi det ikke er plass til ham i leiligheten min. Jeg kan ikke tømme garderoben min, fortalte hun nylig, ifølge det svenske kjendisnettstedet.

Derimot endte duoen altså heller opp med en felles leilighet.

Opp- og nedturer

Forholdet til Ingrosso og kjæresten har som nevnt ikke alltid vært en dans på roser.

Ingrosso og Cohen har nemlig slått opp og blitt sammen igjen flere ganger enn man kan telle på én hånd, og senest i februar i år fortalte den svenske influenseren at det var over for godt mellom dem. To måneder senere kunne hun derimot bekrefte at hun igjen hadde funnet tilbake til eksen.

Les også: Kim Kardashian gjorde narr av eksmannen fra scenen: – Skilte meg fra ham av én grunn

Da flyttet som nevnt Cohen inn hos Ingrosso igjen, men det var ikke bare lett. I august delte nemlig den svenske influenseren en video på YouTube der hun fortalte at det var svært utfordrende å få eksen inn i leiligheten med tanke på at han etter bruddet hadde gått til anskaffelse av en ny hund.

Selv har Ingrosso to hunder, så brått hadde de altså tre.

– Så nå lever jeg i et hjem med tre hunder, og det er noe av det verste jeg har vært med på. Det daglige konstante stresset med bjeffing, bæsj, tiss og det å holde kontroll på tre hunder. Og det er alltid rotete. Man må alltid rydde opp etter noen, raste 26-åringen i videoen, gjengitt av svenske Hänt.