Gå til sidens hovedinnhold

Bianca Ingrosso og kjæresten Phillipe Cohen har flyttet sammen

Bianca Ingrosso:

– Jeg lengter etter å bli mamma, sier Bianca Ingrosso.

Kjærlighetshistorien mellom med svenske realitystjernen Bianca Ingrosso (25) og kjæresten Phillipe Cohen (25) har vært svært så turbulent.

Allerede i den første sesongen av TV-serien «Wahlgrens verden», som omhandler Bianco Ingrosso og familien hennes, får fansen sitt første møte med Phillipe Cohen.

Siden den gang har man fått følge forholdet gjennom oppturer og nedturer, og deres av-og-på-forhold.

Les også: Innrømmer å ha gått over streken: – Jeg glemmer meg

Etter at paret i fjor sommer gjorde det slutt for n-te gang, for deretter å gi forholdet et nytt forsøk mot høsten, ser det nå ut til at duoen har fått løst problemene mellom seg en gang for alle.

Til Aftonbladet avslører nemlig Ingrosso at Cohen har flyttet inn.

Les også: Siw (27) har gått ned 40 kg. Særlig én ting har hun kuttet fra kostholdet (+)

– Går overraskende bra

For kort tid siden hevdet Ingrosso at hun hadde testet positivt på korona-viruset, der hun i en video på Youtube beskrev sykdommen som «ekstrem utmattende» og at hun hadde mistet både luktesans og smakssans.

I et nylig intervju med den svenske avisen forteller Ingrosso at hun i ettertid hadde bestilt en lege «hjem til seg og Cohen», og at hun hadde testet positivt for Covid-19.

– Han hadde ikke fått det til tross for at vi nå bor sammen, sier hun til avisen og bekrefter dermed det nye samboerskapet.

Med en positiv korona-test ventet dermed noen kommende uker i karantene for den svenske realitystjernen, noe det nye samboerskapet har merket godt. Denne gang i en positiv forstand.

Cohen har den siste tiden jobbet hjemmefra, noe Bianca trodde skulle føre til mer krangel ettersom paret ofte fyrer hverandre opp. Noe krangling har det imidlertid ikke blitt denne gang.

– Vi har ikke kranglet. Vi snakker egentlig ikke så mye sammen. Vi har to sofaer og det er superfint. Vi har faktisk lykkes ganske bra. Jeg er nesten sjokkert, sier hun til avisen.

Les også: (+) Bianca Ingrosso om analsex: – Å, gud, fy faen!

– Lengter etter å bli mamma

Det nye samboerskapet ser også ut til å vekke gamle tanker hos den populære realitystjernen. I alle år har nemlig Ingrosso hatt en klar plan om at hun skal ha både mann og barn innen hun er 25 år.

Til den svenske avisen legger hun ikke skjul på at hun den siste tiden har latt den tanken spinne etter at Cohen flyttet inn.

– Vi prøver ikke å få barn nå. Det får skje når det skjer, men jeg lengter etter å bli mamma, sier hun og legger til at hun ikke vet om hun er klar til å få barn helt ennå.

Les også: Bianca Ingrossos «vaginaskole» får seerne til å rase

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her