Den svenske bloggeren og influenseren Bianca Ingrosso (26) har gjort stor suksess med tv-serien «Wahlgrens verden», der man blant annet får iaktta forholdet hun har til sin mor, Pernilla Wahlgren (53).

Sistnevnte har en karriere i rampelyset å vise til selv også, med skuespilleroppdrag, programlederjobber og artistjobber på CV'en.

Les også: Bianca Ingrosso om gjenforeningen med ekskjæresten: – Verste jeg har vært med på

Tidligere i sommer ble det kjent at Pernilla hadde funnet kjærligheten med salgssjef og modell Christian Bauer, men til nå har hva de har delt om forholdet til media vært begrenset.

Det nyetablerte paret har ifølge det svenske kjendisbladet hänt, hatt mye tid sammen i sommer, både i Spania og i Sverige. Pernilla har også introdusert Bauer for resten av familien.

Bianca har i tidligere sesonger gitt utrykk for at Pernilla må finne seg noen, og hun har blant annet forsøkt å sette henne opp på date med diverse menn.

I den kommende sesongen av «Wahlgrens verden» åpner Bianca Ingrosso opp om hvordan hun reagerte da Bauer trådte inn i familien.

– Altså, han er så pen! Oh my god, det er ufattelig hvor pen han er, sier Bianca i den siste sesongen.

Hun utbryter også at dette må være mannen i morens liv da hun får se et bilde av ham for første gang.

– Altså, jeg kunne ligget med ham, han er ikke så gammel. Om man fortsatt er så pen når man er 50, da hopper man rett på det menneske, sier hun.

Bianca har også gitt Christian et kallenavn, siden hun synes han er så slående lik en karakteren Mr. Dick i serien Sex and the City.

– Han der er god i sengen. Jeg ser det! han er som han i Sex and the City, han som Samantha dater, sier Bianca om Bauer.

Vekker oppsikt med Britney-hyllest

Kourtney Kardashian (42) var nylig på tur i Italia med trommeslagerkjæresten Travis Barker (45).

I den sammenheng var kjæresteparet innom moteshowet til Dolce & Gabbana. Antrekket hun var ikledd på den røde løperen i den sammenheng fikk mange til å sperre opp øynene.

Les også: Kourtney Kardashian hinter om norgesferie på Instagram

Det var fordi hun hadde dratt frem en «gammel klassiker» fra klesskapet. Den sorte kjolen fra Dolce & Gabbana er det nemlig noen som har brukt før henne.

6. september 2001 var 19 år gamle Britney Spears’ karriere på vei til å skyte fart. Hun var allerede en av de mest omtalte og profilerte artistene i verden og hadde akkurat gitt ut låten «I’m a Slave 4 U», som ble tatt imot av fansen med stormende jubel.

Det var duket for MTV Awards, som den gangen var av de viktigste evenementene i bransjen.

Spears var selvsagt selvskreven på den røde løperen, og hun troppet opp med en utfordrende sort kjole, som overlater lite til fantasien.

Da dørene lukket seg og de største stjernene i popbransjen hadde funnet plassene sine, startet showet. Etter en stund entret også Spears scenen til det som har blitt omtalt som en av hennes mest ikoniske opptredener.

Les også: Britney Spears med nytt toppløsbilde – fansen bekymret

Et bur ble heist inn på scenen, med den 19 år gamle popstjernen og en tiger(!) inni. Hun steg så ut av buret og begynte å synge sin nye poplåt. Spears sang og danset, før hun etterhvert fikk en enorm gul, levende slange kveilet om halsen.

En som nok satt hjemme på og så på var Kourtney Kardashian. For som tidligere nevnt dukket også hun opp i en sort kjole, nøyaktig 20 år senere. Den var en tro kopi av kjolen Spears hadde på seg på den røde løperen i 2001.

Kardashians designer lot det heller ikke gjenstå noe tvil da hun la ut et bilde av Kourtney Kardashian på Instagram, der hun skrev: «Slipp Britney fri».

Kourtney overtalte ham til å overvinne frykten

Det er ikke bare med Britney-kjolen som har ført til overskrifter for Kourtney Kardashian denne uken. Italiaturen hun og kjæresten Travis Barker var på, var nemlig litt litt mer spesiell enn man først skulle tro.

Det var på ingen måte selvsagt at turen skulle bli noe av i første omgang. For i 2008 overlevde Blink-182-trommisen en dødelig flyulykke, der fire av de seks ombord mistet livet. Siden den gang har han fryktet å sette seg i et fly.

Les også: Heftig trekantdrama etter dristig bildedeling. Kourtney Kardashian svarer med bibelvers

Ikke før i august 2021 satte Barker seg i et fly igjen, og han har sagt at hans kjæreste har spilt en viktig rolle for at det skulle skje.

– Jeg inngikk en avtale med henne etter at hun hadde sagt til meg at hun veldig gjerne ville reise med meg. Hun sa: «Jeg vil dra til Italia med deg. Jeg vil reise til Cabo med deg. Jeg vil reise til Paris med deg. Jeg vil dra til Bora Bora med deg», ifølge magasinet Nylon.

Hvor på Barker svarte:

– Ok, når dagen kommer, sier jeg til deg at at jeg vil gjøre det sammen med deg. jeg vil gjøre alt for deg, bare gi meg en advarsel 24 timer i forveien. Det var det som skjedde, sa han ifølge magasinet.

Medier: Står bedre til enn på lenge med superpar

Apropos Kardashians. Ifølge enkelte medier går det så det svinger med forholdet til Kylie Jenner og Travis Scott, etter at det ble kjent at de venter sitt andre barn sammen.

– Travis og Kylie har aldri vært tetter knyttet sammen. Barnet har så absolutt bragt dem enda nærmere hverandre, sier en kilde til The Insider.

En ikke navngitt kilde som US Weekly har snakket med sier noe av det samme.

– Hun (Kylie Jenner) er så glad på vegne av familien sin. Travis er også henrykt. de har begge ønsket dette i lang tid, siterer bladet kilden på.

Hemsworth får massiv kritikk etter Dubai-reklame

Skuespilleren Chris Hemsworth, som for de aller fleste er kjent for rollen han hadde som superhelten «Thor», fronter nå en ny reklamekampanje for Dubai Expo 2020 og Emirates Airline. 38-åringen skal lokke turister til å sjekke ut attraksjonene Dubai måtte ha å by på.

– Vil du se fremtiden? Bli med på en tur med T-banen. Dette er Dubai og her får du verdens mest storslagne show. Muligheter, mobilitet, bærekraft og prakteksemplarer på hva mennesker kan utrette, sier han i reklamen.

I sosiale medier har ikke reaksjonene latt vente på seg.

– Kunne du ikke brukt statusen din til å promotere menneskerettigheter i stedet?, skriver en på Twitter.

– Chris Hemsworth kan hive en magisk hammer, men likevel støtter han en by og et land som ikke vil løslate prinsesse Latifa til USA. Kvinnene i Dubai vil leve fritt. Den virkelige «Thor» ville stått opp for kvinner, skriver en annen.

Foreløpig har ikke Chris Hemsworth svar på kritikken.

Oscarvinner venter sitt første barn

Skuespilleren Jennifer Lawrence (31) og ektefellen Cooke Maroney (37) ble først sett sammen i 2018.

Paret, som nå deler bolig både i New York og i Beverly Hills, forlovet seg i februar 2019. Den påfølgende høsten giftet de seg.

I et podcastintervju i 2019, åpnet Lawrence opp om hvorfor hun hadde giftet seg så raskt med den nye flammen.

– Det startet med de helt grunnleggende tingene: Hvordan føles det? Er han snill? Er han omtenksom? Jeg kom til konklusjonen som var at det var det rette. Jeg vet det høres dumt ut, men han er den mest fantastiske personen jeg noensinne har møtt, så jeg føler meg veldig beæret over å ha blitt en Maroney, uttalte hun ifølge magasinet The People.

Les også: Jennifer Lawrence fikk kritikk for nakent kjolevalg: - Ta dere sammen, folkens

Natt til torsdag norsk tid sprakk nyheten i amerikanske medier om at de to nå skal bli tre, for Lawrence er gravid med sitt første barn.

Maroney har vist seg å holde en lav profil i sosiale medier, og før han fant tonen med Lawrence var navnet hans relativt ukjent. Hans beskjeftigelse har vært- og er å drive kunstgallerier, da hovedsakelig i New York.

Lawrence har på sin side vært i sentrum av rampelyset siden hun fikk sitt store gjennombrudd med hovedrollen i kassasuksessen The Hunger Games, som kom i 2012.

Les også: Familiegården til Jennifer Lawrence brant ned: – Ord kan ikke beskrive smerten vi kjenner på

Med årene har skuespilleren håvet inn en rekke utmerkelser for sine prestasjoner på kinolerretet. I 2013 ble hun tidenes yngste til å vinne beste kvinnelige hovedrolle under Oscarutdelingen.

Hun har med tiden også vist seg å ha et brennende politisk engasjement. Temaer som kvinnekamp, kvinners rett til å ta abort og politivold har skuespilleren engasjert seg i.