I et rykende ferskt intervju med svenske Expressen letter influenser Bianca Ingrosso på sløret om singellivet, etter at det i fjor sommer ble kjent at hun og hennes av og på-kjæreste, Phillipe Cohen (28) hadde gjort det slutt for godt.

Les også: Bianca Ingrosso om morens nye flamme: – Jeg kunne ligget med han

Siden den gang har Ingrosso nytt singellivet, og det er mye som tyder på at hun har det svært så godt som en singel ung kvinne. Likevel er det en spesiell ting hun savner forteller hun i intervjuet.

– Jeg savner å sove med en person, det gjør jeg faktisk. Selv om jeg synes det er deilig å våkne opp alene, savner jeg nærhet og jeg klemmer mye mer etter at jeg ble singel, sier hun.

Influenseren får også spørsmål om hun fortsatt er singel, og lattermildt brekftet influenseren nettopp det.

– Ja. Jeg har bare sex med meg selv, sier hun lattermildt.

Brudd etter flere år

Det var altså i fjor sommer at Ingrosso og hennes tidligere kjæreste gikk fra hverandre for godt.

Da hadde de vært sammen og gjort det slutt en rekke ganger, og i et innlegg på Instagram la ikke Ingrosso skjul på at det hadde tæret på forholdet mellom dem.

«Vi har vært hverandres trygghet og har vært veldig nære venner, og veldig lidenskapelige, men at alle tidligere brudd har tært på oss. Så jeg tror det var det som skjedde denne gangen. Til slutt tenker man bare: 'Nei, vet du, jeg tror vi er lykkeligere uten hverandre'» skrev hun blant annet på Instagram.

Nyforelsket

Da Nettavisen møtte Ingrosso i forbindelse med Elle-gallaen på Sommerro i Oslo i fjor høst, kunne Ingrosso fortelle at hun trivdes i sin nye singeltilværelse og hadde ingenting å klage på.

– Det går bra, jeg er nyforelsket i mitt eget liv og det er helt fantastisk. Jeg elsker å være singel, jeg har mye «me-time», men jeg er også klar for å treffe noen, sa hun til Nettavisen den gang.

Les også: Bianca Ingrosso svarer på abortkritikken: - Jeg ble aldri tvunget

Hun fikk imdidlertid spørsmål om hun gjennomgår mye masing fra moren sin, Pernilla Wahlgren, om å skaffe seg en kjæreste, men kunne fortelle at hun vare var opptatt av at datteren skulle ha det gøy.

– Nei nei, hun vil bare at jeg skal ut å finne meg en mann og ha det gøy. Jeg skal jo flytte til en ny og stor leilighet så jeg kan ikke være der alene, uttalte Ingrosso.

Se hele intervjuet med Nettavisen i videoen under: