SOMMERRO / SOLLI PLASS (Nettavisen): Torsdag gikk den aller første ELLE-gallaen av stabelen på Petter Stordalens (59) nye hotell, Sommerro i Oslo.

Ti gjeve priser skulle deles ut til ulike kjendiser som har utmerket seg det siste året, og det var knyttet stor spenning til hvilke kjendiser som kom til å dukke opp på den røde løperen.

Les også: Kryptisk på den røde løperen: – Det som synes, synes

En av de som dukket opp til «alles» store overraskelse var den svenske influenseren Bianca Ingrosso (27). Ingrosso ankom den røde løperen sammen med norske Frøya Winther – som det lenge har ryktes om at dater Ingrossos lillebror, den svenske popstjernen Benjamin Ingrosso (25).

– Vi er veldig komfortable i hverandres selskap, sa Ingrosso til Nettavisen og la til:

– Jeg elsker Frøya og hele min familie elsker Frøya. Hun er ikke bare verdens vakreste, men hun har også verdens fineste personlighet også, hun er så varm og koselig.

Svært hemmelighetsfull

Winther kunne fortelle på sin side at hun føler hun er blitt tatt godt imot av Ingrosso-familien.

– De er veldig åpne og tar vare på alle rundt seg og det setter jeg veldig pris på, sa Winther til Nettavisen.

Se video! Frøya Winther avslører hvordan hun møtte Bianca Ingrossos lillebror:

Om Ingrosso vet hva status på forholdet til broren og Winther er, svarer hun noe hemmelighetsfullt og hevder hun ikke vet om de er kjærester eller ikke.

– Nei, nei sånt vet ikke jeg. Dem trives veldig i hverandres selskap og syntes mye om hverandre, men mer enn det vet jeg ikke. Vi er sånn i familien vår. Vi bare inviterer folk inn også blir dem værende sammen med oss, uttalte Ingrosso.

Les også: Ekskjæresten til Benjamin Ingrosso avslører sannheten bak bruddet

Winther var også svært ordknapp om statusen på forholdet til den svenske popartisten.

– Jeg har ikke noe status som jeg deler akkurat nå. Vi har delt at vi har vært sammen også får vi bare se og ta det som det kommer. Han er en veldig fin fyr og jeg har satt veldig stor pris på den tiden vi har kunne tilbrakt sammen i sommer, sa hun.

Røper detaljer om singeltilværelsen

I likhet med lillebror har også Bianca Ingrosso skapt overskrifter med sine forhold.

Etter flere år med både brudd og gjenforeninger, samboerskap, langdistanseforhold og mye fram og tilbake, ble det nok en gang kjent i sommer at forholdet med Phillipe Cohen (28) var over.

Overfor Nettavisen kunne den svenske influenseren røpe at hun trives i singeltilværelsen og har ingenting å klage på om dagen.

– Det går bra, jeg er nyforelsket i mitt eget liv og det er helt fantastisk. Jeg elsker å være singel, jeg har mye «me-time», men jeg er også klar for å treffe noen, sa hun til Nettavisen torsdag kveld.

Se intervjuet med Bianca Ingrosso i videoen under:

På spørsmål om hun gjennomgår mye masing fra moren sin om å skaffe seg en kjæreste, forteller hun at moren bare er opptatt av at hun skal ha det gøy.

– Nei nei, hun vil bare at jeg skal ut å finne meg en mann og ha det gøy. Jeg skal jo flytte til en ny og stor leilighet så jeg kan ikke være der alene, uttalte Ingrosso og la til at det er et rent helvete å være på flyttefot.