I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

For noen uker siden kom den svenske realitystjernen, gründeren og influenseren Bianca Ingrosso med en sjokkerende nyhet til fansen.

I en episode av familiens realityprogram «Wahlgrens verden» avslørte Ingrosso overfor sin mor Pernilla Wahlgren at hun ventet barn. Det var bare et problem: Hun hadde ikke bestemt seg for om hun ønsket å beholde det.

Les også: Bianca Ingrosso innblandet i slåsskamp: - Fy f*** for noen idioter dere er

Tok sin tredje abort

I episoden kom det frem at Ingrosso selv var klar for å få barn, men at kjæresten, Phillipe Cohen, ikke ønsket at kjæresteparet skulle bli foreldre helt ennå. Etter at Ingrosso til slutt valgte å ta abort, som blir realitystjernens tredje abort, har kritikken haglet i sosiale medier.

På Instagram mandag tok imidlertid Ingrosso bladet fra munnen og gikk hardt ut mot både kritikken og ryktene som har oppstått de siste ukene.

- Det som sendes i «Wahlgrens verden» er bare en brøkdel av hva som egentlig skjer i livet bak kameraene, starter Ingrosso det lengre innlegget med.

Videre skriver Ingrosso at det er viktig for henne å understreke at hun ikke på noen som helst måte ble tvunget av kjæresten til å ta en abort. Hun skriver at hun på dette tidpunktet var i en dårlig periode i livet, og at mye av det som skjedde var et resultat av mye følelser og tanker på en gang.

Les også: Pusset opp leiligheten for millioner. Nå vil Bianca Ingrosso flytte

- Det var et gjensidig valg mellom meg og Phillipe. Det er også viktig for meg å presisere at avgjørelsen ikke er basert på at ingen av oss «følte oss klare». Vi føler begge at vi hadde vært klare for utfordringen som foreldre, men dessverre ikke der og da på grunn av mange forskjellige faktorer. (...) etter flere gode samtaler føltes dette riktig for oss, skriver influenseren og fortsetter:

- Ingen fortjener noen form for kritikk eller hat rundt dette temaet. (...) Grunnen til at jeg valgte å ha dette med i serien var for å kunne hjelpe andre unge kvinner som går gjennom det samme, og vise at man ikke er alene.

Mike Tyson om dopingskandalen: - Jeg brukte urinen til ungen min

Det er 15 år siden bokselegenden Mike Tyson (54) la opp livet som proffbokser, men likevel har ikke interessen rundt 54-åringen avtatt.

I november gjør han comeback i ringen mot Roy Jones Jr. (53) i en oppvisningskamp i Los Angeles, noe som selvsagt har skapt mye skriverier.

Det som imidlertid får folk til å sperre opp øynene nå, er brutale sannheter Tyson velger å dele i sin nye podkast «Hot Boxin'». Ifølge Expressen har han skapt overskrifter om alt fra utalelser om at han bruker 400.000 kroner på cannabis hver måned, til hvordan han lurte dopingsystemet som proffbokser.

Sistnevnte får imidlertid tabloidblekket til å sprute hos de fleste utenlandske medier. I podkasten forklarer nemlig Tyson at han brukte en så kalt «Whizzinator», som han fylte med ren urin for å ikke bli tatt i doping. Urinen tok han imidlertid fra sin egen unge.

- Det fungerte fantastisk, sier Tyson i podkasten.

I flere år har det vært kjent at Tyson har et kokainmisbruk. I podkasten påpeker han at han aldri har tatt prestasjonsfremmende dop i forbindelse med kamper.

Les også: Tårene rant da Mike Tyson snakket om sitt nye liv: – Jeg er tom. Jeg er ingenting

Mike Tyson har totalt syv barn fra tre forskjellige ekteskap. Hvilket barn det er snakk om er ikke kjent.

- En gang brukte jeg også urinen til kona mi. Men da hun sa: «Du får håpe at testen ikke viser at du er gravid», ble jeg redd og svarte at jeg aldri kommer til å benytte meg av hennes urin noe mer, ler han i podkasten.

«Prison Break»-stjerna med mystisk beskjed: - Jeg vil ikke spille heterofile roller

Gjennom fem sesonger av action-serien «Prison Break» har skuespiller Wentworth Miller (48) servert seerne med spenning og dramatikk siden 2005.

På Instagram mandag kom imidlertid 48-åringen med en oppsiktsvekkende beskjed om at han ikke ønsker å gjøre comeback i serien og at han ikke vil spille heterofile roller noe mer.

Se dette innlegget på Instagram

"This is my favorite IG account," someone wrote in response to a recent post. Thank you. I want you to know I saw that. I see the positive comments and DMs (a lot of them anyway). Affectionate. Supportive. Appreciated (by me). Obviously there are comments and DMs I appreciate less. Who are these people? On my page? What backwards-ass, Stone Age values country did they crawl out of? The U.S.? I won't be disappearing (too many cool things to repost). The ability to comment likely will. I'm not concerned for myself. I can't be "bullied" in this space. I have too much power. "Delete. Block. Deactivate." Etc. But I take seriously the possibility of queer kids visiting here, recently out of the closet or exploring the idea... I don't want them exposed to bullshit. On a related note... I'm out. Of PB. Officially. Not bec of static on social media (although that has centered the issue). I just don't want to play straight characters. Their stories have been told (and told). So. No more Michael. If you were a fan of the show, hoping for additional seasons... I understand this is disappointing. I'm sorry. If you're hot and bothered bec you fell in love with a fictional straight man played by a real gay one... That's your work. - W.M. 🏳️‍🌈

Et innlegg delt av @ wentworthmiller Nov. 8, 2020 kl. 10:05 PST

- Jeg ønsker ikke spille heterofile gutter lenger. Deres historie er blitt fortalt gang på gang. Så det blir ikke noe mere Michael. Hvis du er fan av serien og håpet på flere sesonger forstår jeg at du er skuffet. Jeg beklager det, skriver Miller blant annet.