Bianca Ingrosso (24), blant annet kjent fra TV-serien «Wahlgrens Verden», er ikke akkurat kjent for å legge lokk på seg.

Gjennom familiens ovennevnte serie, Youtube-kanal og sin egen podkast «Har du sagt A dår du säga B», som hun har sammen med venninnnen Alice Stenlöf, lirer hun av seg - på godt og vondt.

Tilsynelatende finnes det ingen temaer den 24 år gamle TV-stjernen og gründeren vegrer seg over å snakke om - heller ikke penger.

I den ferske podkastepisoden avslører Ingrosso den høyeste beløpet hun noensinne har fakturert for én jobb.

Flere millioner

Jentene snakker om hvorvidt de noensinne har faktuert for over 500.000 svenske kroner på en jobb, når Ingrosso røper seg.

- Alle vet at jeg ikke dør for penger. Jeg har ikke et megabehov for penger. Så lenge jeg kan leve uten å behøve å tenke på penger, så er jeg glad, sier hun i podkasten, gjengitt av Hänt, før hun fortsetter:

- Nei, men det var 4,2 millioner, fortsetter hun.

200.000 på et Instagraminnlegg

At Bianca Ingrosso tjener svimlende summer på sosiale meder, er det ingen tvil om. Da hun gjestet den svenske podkasten «Framgångspodden» i begynnelsen av 2018, avslørte hun blant annet at hun fakturer 200.000 svenske kroner per sponsede innlegg på Instagram.

Ingrosso har imidlertid ikke mange sponsede innlegg. I mars hadde hun flere innlegg i samarbeid med blant annet Puma, men den siste tiden er det hennes eget sminkemerke, Caia Cosmetics, som har fått mest reklameplass på 24-åringens Instagram.

Sminkemerket ble lansert i november i fjor, og etter etterspørselen i sosiale medier å dømme, ser det ut til at det gjør stor suksess om dagen. Ingrosso tjener likevel mesteparten av pengene sine på Instagram-innlegg og opptredener på ulike arrangement.

I en YouTube-video i mars avslørte hun blant annet hvor mye hun tjener i løpet av en måned. Avsløringen kom i kjølvannet av det hun omtalte som rykter. Ifølge 24-åringen er det flere som har hevdet at hun tjener rundt en halv million kroner i løpet av en måned.

- Jeg fakturerer for mer enn 400.000 kroner i måneden, men jeg tar ut mye mindre lønn enn det hver måned, sa Bianca, og forklarte at hun har et aksjeselskap som hun henter et utbytte ut av en gang i året.

- Ikke gjerrig lenger

Forbruket til den unge gründeren har økt betrakelig de siste årene. Det har hun avslørt tidligere via sin egen YouTube-kanal.

I den ferske podkastepisoden «Har du sagt A dår du säga B», forteller hun at synet hun har på penger også har endret seg de siste årene.

- Jeg har alltid vært veldig gjerrig, men nå har jeg et mer «penger kommer og går»-syn på det. Selv om det høres ganske klysete ut, sier hun til venninnen sin.

Influenseren mener at hun ikke hadde klart å jobbe effektivt som en influenser hvis hun ikke bruker penger, og refererer til reiser, klær og andre luksuriøse vaner hun deler på Instagram.