Gå til sidens hovedinnhold

Bianca Ingrossos nye planer setter fart på bruddryktene

Bianca Ingrosso:

Bruddryktene svirrer etter at Bianca Ingrosso kunne fortelle at hun er tilbake hjemme hos moren.

Tidligere i år ble det kjent at den svenske superstjernen Bianca Ingrosso (24) og kjæresten gjennom mange år, Phillipe Cohen, hadde gått hver til sitt. Ingrosso datet en stund en ukjent mann, men de to rakk ikke å ta forholdet ut i offentligheten før nyheten kom om at hun hadde funnet tilbake til Cohen.

- Hadde ikke Phillipe tatt meg tilbake vet jeg ikke hva som hadde skjedd. Jeg hadde nok fortsatt truffet denne gutten, og hvem vet - det kan hende at jeg hadde blitt forelsket, sa hun i en Youtube-video i juni.

Nå forteller imidlertid 24-åringen svenske «Nyhetsmorgon» at hun for tiden har flyttet hjem igjen til moren, Pernilla Wahlgren og det setter fart på nye bruddrykter. Det skriver den svenske avisen Expressen.

Ingrosso forteller «Nyhetsmorgon» at grunnen er at hun må bo et annet sted mens leiligheten hennes renoveres.

– Min leilighet holder på å renoveres, det er sluttspurten der, så jeg bor hos mamma nå, sier Bianca Ingrosso i programmet.

Les også

- Brudd for «Riverdale»-paret Cole Sprouse og Lili Reinhart

Setter fart på bruddryktene

Men da Ingrosso i januar kjøpte sin 97 kvadratmeter store leilighet på Östermalm - til nesten 10 millioner svenske kroner, fortalte hun nemlig at når leiligheten skulle renoveres skulle hun bo hos kjæresten. Expressen skriver også at hun tidligere under renoveringsprosjektet har fortalt sine følgere at hun hadde flyttet hjem til ham.

Samtidig skriver også Hänt at paret har sluttet å følge hverandre på sosiale medier.

Det var i april Ingrosso og Cohen igjen valgte å gi forholdet en ny sjanse og de to virket mer forelsket enn noen gang. Paret har hyppig delt små glimt av hverandre på sosiale medier, men følgerne spør seg altså nå om hvorfor Ingrosso har valgt å flytte hjem til moren i stede for hjem til kjæresten.

Suksess

Bianca Ingrosso gjør stor suksess med både TV-serien «Wahlgrens Verden», egen Youtube-kanal, og podkasten «Har du sagt A dår du säga B», som hun har sammen med venninnnen Alice Stenlöf. Hun er heller ikke kjent for å legge lokk på ting, avslørte nylig at fakturert over fire millioner svenske kroner for sponsede innlegg på Instagram.

I en YouTube-video i mars så den suksessrike stjernen seg også nødt til å svare på rykter om hvor mye hun egentlig tjener i løpet av en måned.

- Jeg fakturerer for mer enn 400.000 kroner i måneden, men jeg tar ut mye mindre lønn enn det hver måned, sa Bianca da, og forklarte at hun har et aksjeselskap som hun henter et utbytte ut av en gang i året.

Kommentarer til denne saken