På 80-tallet var Pernilla Wahlgren og Emilio Ingrosso det heteste kjendisparet i Sverige, og nå om dagen er det barna Bianca Ingrosso og Benjamin Ingrosso som stjeler overskrifter i Sverige.

Idyllen har dog kostet sitt. Da Pernilla og Emilio skulle skille lag gikk det rykter om det ene og det andre sviket i relasjonen mellom de to stjernene.

I dag går Bianca ut med et tåredryppende innlegg om hvordan det var å oppleve foreldrenes skillsmisse - og presset som fulgte med det.

- Pressen rev familien i stykker

- Dere hadde så mange oppturer og nedturer i forholdet deres. Skilsmissen deres var ikke den beste, men dere laget meg og gjorde meg til den jeg er. Dere laget brødrene mine, de jeg elsker mer enn selve livet, skriver Bianca i innlegget.

Hun fortsetter å fortelle hvor tøft det var å se forholdet bli plukket fra hverandre i mediene.

- Pressen og mediene rev familien vår i stykker. Nye overskrifter og nytt sladder hver uke. I en så ung alder var det tøft å høre så mange mennesker dømme menneskene man elsket mest. Jeg har prøvd å være deres sterkeste soldat så mange ganger og stå opp for dere når personer har snakket dere ned, forteller influenseren.

- De trenger det også

Deretter kommer Ingrosso med en oppfordring til alle, uansett livssituasjon, «uansett hvilke kamper du har med dine foreldre og hvor irriterende de kan være noen gang».

- De er fortsatt foreldrene dine og de er bare mennesker. De gjør feil også. De er ikke perfekte, fordi ingen er det. Prøv å tilgi dem oftere og ikke være så tøff mot dem, de prøver deres beste. Gi dem en klem, for stol på meg, de trenger det de også, skriver hun.

Til slutt takker Ingrosso for det nære forholdet hun har til begge foreldrene i dag. Hun avslører også at hun ikke har noen anger etter skilsmissen:

- Bare kjærlighet. Ikke hva jeg ville sett for meg for bare noen år siden. Jeg elsker dere begge så mye. Vi har tatt vare på hverandre gjennom årene og jeg vil bare si takk til dere begge. Dere gjør meg stolt hver dag.