I forrige uke gjestet Bianca Ingrosso (24) og podkast-venninnen Alice Stenlöf (22) Globen med sin showcast.

Fra før er Bianca en velkjent blogger og YouTuber i Sverige, og hun lanserte nylig sitt eget sminkemerke, Caia Cosmetics.

Fylte Globen med 10.000 podkast-fans

Familien hennes, med moren Pernilla Wahlgren i spissen (ja, hun som sang «Piccadilly Circus» i Melodifestivalen) og Eurovision-deltager Benjamin Ingrosso, er også godt kjent for det svenske og etter hvert norske folk, gjennom tv-serien «Wahlgrens värld».

Sammen med venninen Alice har Bianca også den ukentlige podkasten «Har du sagt A får du säga B», og de to svenske jentene har blitt vanvittig populære. Såpass at de klarer å fylle Globen med 10.000 publikummere, deriblant mamma Pernilla.

Måtte fortelle hvor mange hun lå med som singel

En av tingene som skjedde på scenen var at jentene i en slags «hot seat» måtte komme med intime betroelser. Om de nektet, måtte de ta seg en shot.

Bianca måtte svare for blant annet hvor mange hun hadde ligget med i de få månedene i starten av 2019 hvor hun var singel, etter bruddet og deretter gjenforeningen med Phillipe Cohen (25).

Paret har vært sammen i 5 år og virker nå mer forelsket enn noensinne.

– Ikke si det!

Da Bianca var i ferd med å avsløre hvilken superkjent dj hun lå med som 18-åring, fikk moren nok i salen. Det kommer frem i hennes egen podkast med venninnen Sofia Wistam; «Wahlgren & Wistam».

– Hun har alltid fortalt meg alt, forteller Pernilla i podkasten med referanse til Bianca.

Da kom Sofia på en hendelse fra showcasten i Globen.

– Det var noen spørsmål om hvilken DJ hun hadde ligget med, og du bare skrek ut i publikum: «Ikke si det!». Det gjorde hun heller ikke, forteller Sofia.

– Det var 10.000 personer der og hun skulle fortelle en gammel greie og jeg kjente bare at «det behøver du ikke», så jeg tok sats og skrek «NEI!» og det stoppet henne faktisk, kontrer Pernilla.

Rørende hyllest

Biancas kjæreste Phillipe Cohen så ikke ut til å bli verken muggen eller overrasket over Biancas åpenhet om tidligere forhold, han heller. Etter showet reagerte han med en rørende hilsen på Instagram.

– Du er den absolutt mest talentfulle, drivne og vakreste mennesket jeg noen gang har truffet i hele mitt liv. Det går ikke en dag uten at jeg blir imponert av deg og din lidenskap for alt du gjør og får til, skriver kjæresten i sin hyllest på Instagram.