Gå til sidens hovedinnhold

Bildene av Larry David på moteshow gikk verden rundt. Nå raser datteren

Se hva vi fant...

Larry David skapte overskrifter etter moteuke-visningen.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

I midten av september viste motehuset STAUD sin kommende vårkolleksjon under moteuken i New York, der en noe overraskende gjest satt på første rad under showet.

Der satt nemlig skaperen bak komiserien «Seinfeld», skuespiller, manusforfatter, produsent og filmregissør Larry David (74).

Les også: Kourtney Kardashian ble oppfordret til å dumpe eksen for prins Harry: – Så upassende

David så imidlertid ikke ut til å trives noe særlig under motevisningen, der han satt med fingrene i ørene og så svært så skrekkslagen ut. I ettertid har bilder og videoer av 74-åringen gått verden rundt. Larry David ble fort en såkalt «meme» – noe fansen fant svært underholdende.

Skuespillerens datter synes derimot ikke noe om at faren har blitt ledd av den siste tiden.

– Ser ut som et sammenbrudd

Det er i podkasten «Call Her Daddy» at Cazzie David (27) tar et oppgjør med skriveriene om faren.

27-åringen finner nemlig ikke situasjonen like underholdende som alle andre. I podkasten forteller hun at hun synes det ser ut som faren hennes har et sammenbrudd.

– Jeg finner det forstyrrende. Altså, jeg er glad for at alle synes det var morsomt og gjenkjennbart. Men for meg så det ut som en mann som ble dratt med et sted han ikke ville være – uten å vite hva det var han skulle. Han vet jo ikke hva mote er, sier Davids datter i podkasten, ifølge Independent.

Les også: Daniel Craig latterliggjøres etter filmpremiere

Cazzie David, som selv har fulgt i farens fotspor og er skuespiller, tror faren var til stede under showet fordi noen spurte ham. Hun mener imidlertid det er svært lite sannsynlig at han ønsket å være til stede i utgangspunktet.

– Han ville jo ikke være der. Så at øyeblikket går viralt ... Han ser ut som han har et sammenbrudd. Virkelig.

Videre påpeker 27-åringen at farens reaksjon er autentisk, at han ikke gjør seg til.

– Det var rett og slett bare for bråkete for ham der. Det er veldig trist, sier hun, før hun avslutningsvis erkjenner at hun ikke har snakket med faren om den mye omtalte hendelsen.

Larry David selv har ikke kommentert moteuke-bildene.

Feirer med dristige bilder

Onsdag kom nyheten Britney Spears (39) lenge har ventet på: Faren hennes måtte umiddelbart trekke seg som vergen hennes, og etter alt å dømme er hun innen noen måneder helt løsrevet fra ordningen hun har vært under siden 2008.

Nyheten valgte sangstjernen å feire med en ferietur sammen med forloveden Sam Asghari (27).

Les også: Utroskapsrykter, rekordkort ekteskap og flere forlovelser: Disse har Britney Spears datet

Og Britney Spears har ikke spart på kruttet når hun de siste dagene har delt flere oppdateringer fra turen. «Toxic»-sangeren har nemlig kastet klærne, og poserer kliss naken i en bildeserie som i skrivende stund har generert godt over to millioner likerklikk og i overkant av 90.000 kommentarer.

«Å leke i Stillehavet har aldri skadet noen», skriver sangeren.

Som nevnt har det dristige innlegget fått mye oppmerksomhet, og i kommentarfeltet jubler fansen med henne. Også flere av Britney Spears' berømte bekjentskaper har lagt igjen en hilsen, blant andre hotellarvingen Paris Hilton (40). Hun skriver følgende i en kommentar:

«Elsker å seg deg så lykkelig og fri. Du fortjener det! Elsker deg, Britney».

Letter på sløret om skilsmissen

I januar ble det kjent at skuespiller og sanger Zoë Kravitz (32) og ektemannen Karl Glusman (32) hadde søkt om skilsmisse, bare 18 måneder etter at de ble kone og mann.

Siden den gang har Kravitz blitt koblet til skuespiller Channing Tatum (41), men hun har foreløpig ikke bekreftet om det er romantiske følelser mellom dem eller ei. 32-åringen har også holdt relativt tett om bruddet fra Glusman, men i forbindelse med slippet av sitt første soloalbum gir artisten nå et lite innblikk i hvordan det siste året har vært.

Les også: Jakob Ingebrigtsen rører kjæresten til tårer

Det er i et intervju med magasinet Another at hun letter på sløret om både albumet og bruddet.

– Albumet handler om kjærlighet og tap. Jeg giftet meg og jeg skilte meg. Separasjoner og brudd er triste, men også vakre, ting. Det handler om noe bittersøtt, om starten og om slutten, sier 32-åringen i det ærlige intervjuet og fortsetter:

– Det er så komplekst, det å ha et knust hjerte og sørge over et tap samtidig som du gleder deg til det som kommer.

Kravitz og Glusman giftet seg i juni 2019. Bryllupet fant sted i hjemmet til brudens far, Lenny Kravitz (57), i Paris.