I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Nylig fikk Billie Eilish nettet til å kræsje da hun delte et bilde av seg på Instagram. Superstjernen hadde bleket håret blondt og responsen var enorm, både på godt og vondt.

Det er det tredje mest likte bildet på bildedelingsappen noensinne, med nesten 23 millioner likerklikk. Kun det tøysete bildet av ett egg og den siste posten til rapperen XXXtentacion før han døde har fått flere likes.

Nå avslører Billie Eilish hvorfor hun bleket håret.

Det gjør hun til talkshowdronninga Ellen DeGeneres, og 19-åringen deler grunnen til at hun nå endelig tok det store steget.

– Jeg hadde hatt lyst til å bli blond en stund, forteller hun.

– Men så så jeg et bilde av meg som en av fansene mine hadde photoshoppet, der jeg hadde en eller annen hårfarge som de hadde gjort om til blond. Jeg bare «Oj, det der er sykt fett. Jeg vil ha det!».

Eilish legger til at det var enklere sagt enn gjort å skulle endre sveis fra svart og grønt til platinablondt; Det tok intet mindre enn seks uker fra start til slutt.

– Ja, det var ikke bare bare. Vi startet i januar, jeg tror det var den 16. januar. Og etter det var det to uker der vi ikke gjorde noe, bare lot håret være i fred og bli sterkere, så kjørte vi en ny runde, lot det hvile igjen, og så videre.

– Herregud, det tok tid, forteller hun.

Les også: Linnéa Myhre må tilkalle hjelp under Kompani Lauritzen: – Uverdig å sitte og grine

Ifølge Refinery29 ser Eilish sitt blonde hår sunt og glansfullt ut, til tross for den heftige prosessen.

Men til DeGeneres forteller hun at håret ikke er helt happy.

– Men altså, håret mitt har falt ut i årevis, sier hun og viser til at dette ikke akkurat er første gang hun gjør noe sprell med sveisen.

Les også: Fortsatt krise for kvinnemagasinene – mister stadig flere lesere

Supermodellen viser fram gamle kunster

Cindy Crawford (55) var en av verdens fremste supermodeller på 90-tallet, og har i en årrekke posert for de største motemagasinene.

Selv om det begynner å bli en stund siden Crawford hadde sin storhetstid, og datteren til og med har tatt over kronen i mellomtiden, betyr ikke det at modellen ikke kan vise fram gamle kunster.

I en rekke bilder for Vogue Brasil, viser Crawford akkurat hvorfor hun på et tidspunkt var på toppen i modellkarrieren.

«Takk til @luigiandiango for å minne meg på hva jeg eller med å være modell - samarbeid og stort hår! Ha! Denne shooten for @voguebrasil var så gøy!» skriver stjernen på Instagram og deler en rekke bilder.

Les også: Fortsatt isfront mellom prinsebrødrene: – De snakker ikke sammen

Tatoverte kjærlighetserklæring

Etter flere uker med spekulasjoner bekreftet endelig realitystjernen Kourtney Kardashian (42) i februar at hun hadde funnet lykken med Travis Barker (45), etter å ha vært venner i en årrekke.

Siden den gang har de to delt hyppig av hverandre i sosiale medier, og gjennom kyssebilder og fine ord til hverandre vist verden hvor forelsket de er.

Nå har også kjærlighetserklæringene blitt til blekk.

Onsdag delte nemlig Kardashian-søsteren bilder av seg selv der hun tatoverer kjæresten med skriften «I love you» i egen håndskrift.

Barker er allerede full av tatoveringer, så den nye gjort av kjæresten er ikke alene på kroppen hans. Kardashian har ingen fra før, men snart får vi kanskje se en kjærlighetstatovering i retur også.

Les også: Eveline Karlsen om det elleville husprosjektet, hvorfor hun trives best som singel og forholdet til Bianca Ingrosso

Hør på Nettavisens podkast «Schendis» der du hører podkast! Ny episode hver tirsdag!