I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

De siste dagene har den amerikanske sangstjernen Billie Eilish (19) opplevd at enkelte fans har gått mot henne og vil slutte å høre på musikken hennes på bakgrunn av at de synes oppførselen hennes i sosiale medier er problematisk.

Det skriver TMZ, som hevder det hele bunner i at Eilish den siste tiden har blitt observert sammen med skuespiller Matthew Tyler Vorce. Ryktene vil ha det til at de to er et par.

Les også: Billie Eilish viser frem «hemmelig» tatovering som ingen skulle se

Fansen trodde imidlertid at Eilish nylig hintet om at hun er en del av LGBTQ+-miljøet, og er ikke særlig fornøyd med forvirringen. Selv har aldri Eilish sagt noe om legningen sin, men som følge av et Instagram-innlegg der 19-åringen nylig skrev «I love girls», eller «jeg elsker jenter», fikk flere det for seg at hun indirekte sa at hun er tiltrukket av samme kjønn.

At innlegget ble publisert akkurat nå, under Pride-måneden, forsterket spekulasjonene ytterligere.

Sinne i kommentarfeltet

Men i og med at Eilish altså blir koblet til en mannlig skuespiller, har innlegget også fått enkelte fans til å se rødt.

I kommentarfeltet er det flere som beskylder henne for «queerbaiting», en form for markedsføring for å tiltrekke seg skeive mennesker kun for å få ytterligere oppmerksomhet.

«Dette bør ikke være queerbaiting», skriver en.

«Hvis du sier at du er heterofil etter dette... Jeg sverger», skriver en annen i kommentarfeltet.

Les også: Slutt etter 20 sesonger: Dette visste du kanskje ikke om «Keeping Up With The Kardashians»

Videre dukker det opp flere kommentarer der fansen er tydelige på hva de synes om såkalt «queerbaiting».

«Jeg vet ikke om dette er queerbaiting, men jeg håper ikke det. For det er veldig frekt», skriver en.

«Som queer er jeg drittlei av queerbaiting. Jeg håper det er noe hold i dette, for hvis ikke suger det for oss at du bruker legningen vår for likerklikk», lyder en annen kommentar.

Selv har ikke Billie Eilish svart på spekulasjonene.

Delte bilde med kjæresten

Kendall Jenner (25) og Devin Booker (24) feiret nylig ett år som kjærester, noe modellen valgte å feire i sosiale medier.

På Instagram la hun i helgen ut flere bilder av de to på Instagrams historiefunksjon, blant annet dette bildet fra en ferietur i 2020:

I tillegg delte Jenner også dette bildet av henne selv, Booker og hunden hans:

Jenner holder stort sett det meste fra privatlivet sitt for seg selv, og hun har aldri snakket offentlig om Booker.

I 2017 fortalte hun at hun holder mye mer privat enn det søstrene hennes gjør, og påpekte at hun aldri kommer til å dele bilder med mindre hun vet relasjonen hun er i er seriøs.

Les også: Kendall Jenners stalker-problem: Mann kledde seg naken og hoppet i bassenget

– Jeg tenker at det er noe hellig. Det er noe mellom to mennesker, og ingen andres mening trenger å være involvert i det. Mennesker liker å skape drama. Hadde jeg hatt en kjæreste, så hadde folk sagt alt mulig som sikkert hadde ført til at vi hadde gjort det slutt, sa supermodellen den gangen.

Med andre ord kan mye tyde på at det går bra med Jenner og Booker, ettersom hun nå deler bilder av dem.

Anklager Oprah for å utnytte datteren

I helgen dukket Thomas Markle (76) opp på den Australske versjonen av tv-programmet «60 Minutes», der han blant annet anklaget Oprah Winfrey (67) for å bruke datteren hans og ektemannen hennes for å utvide sitt eget nettverk.

Hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) stilte tidligere i år opp i et svært personlig intervju med Oprah.

I intervjuet med «60 minutes», sa Markle at talkshowverten fikk Meghan og Harry til å si ting som ikke burde vært sagt. Videre sier han at hun sikkert er uenig og kanskje til og med saksøker han, men han bryr seg ikke.

Les også:Thomas Markle bryter tausheten etter datterens oppsiktsvekkende intervju

– Jeg ser at de begge kutter kontakten med familiene sine helt, og nå er de alene i et stort hus hvor de sikkert har plass til 20 personer. Men det er bare de fire. Jeg tror ikke de kommer til å ha en grillfest med familien i nærmeste fremtid, sier han.

Gjør endelig comeback

Rett før helgen delte Sarah Jessica Parker (56) de første bildene fra settet til den nyeste innspillingen i «Sex and the City»-universet.

Hun delte først et bilde av manuset til første episode, og senere et bilde av henne selv, Cynthia Nixon (55) og Kristin Davis (56), som spiller Miranda Hobbes og Charlotte York Goldenblatt i serien. Kim Cattrall (64), som spilte Samantha Jones, er ikke med i den nye innspillingen.

Cattrall ønsket etter den siste og andre filmen ikke å spille rollen som Samantha Jones lenger, etter seks sesonger og to filmer som i rollen. Det har tidligere florert ryker om at dette skyldes en krangel mellom Cattrall og Parker – noe som tilsynelatende kan virke som at stemmer.

I 2018 mistet Catrall broren sin, og etter at dette ble kjent ga Parker en kondolanse i et intervju med Entertainment Tonight. Etter intervjuet la Cattrall ut et innlegg på Instagram hvor hun skrev:

«Jeg trenger ikke din kjærlighet eller din støtte gjennom denne tunge tiden».

Les også: Kristin Davis avslører sin verste sexscene i «Sex og singelliv»

Under bildet utdypet hun ytterligere:

«Moren min spurte meg i dag om 'når Sarah Jessica Parker, den hykleren, vil la deg være i fred?'. At du fortsetter å ta kontakt er en vond påminnelse om hvor slem du var da og nå. La meg gjøre dette VELDIG klart (hvis jeg ikke allerede har gjort det). Du er ikke i min familie. Du er ikke min venn. For siste gang: du må slutte å utnytte vår tragedie for å gjenopprette 'snill pike'-imaget ditt».