I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

Den amerikanske låtskriveren og sangeren Billie Eilish (18) har helt siden hun slo gjennom med EP-en «Ocean Eyes» i 2017 blitt hyllet for klesstilen.

Les også: Billie Eilish med storeslem under Grammy-utdelingen

I motsetning til andre artister i hennes sjanger har hun bevisst valgt en «baggy» klesstil med store t-skjorter og vide bukser som hennes signaturlook.

I et intervju med Teen Vogue i mai i fjor forklarte hun hvorfor den «baggy»-klesstilen er så viktig for henne.

– Da kan ingen ha en mening om kroppen min fordi de aldri har sett hva som er under klærne, uttalte hun den gang.

Sjokkerte med lettkledtbilde

Så da Eilish tidligere i år delte et bilde av seg selv i en bikini raste fansen i kommentarfeltet, og mente at Eilish både var dobbeltmoralsk og en hykler.

I et nylig intervju med Dazed magazin fortalte Eilish at de negative kommentarene tok så av at det trendet i sosiale medier.

– Jeg så kommentarer som «Hvordan tør hun å snakke om at hun ikke ønsker å bli seksualisert, og så ha på seg dette» og «Jeg liker hun ikke lenger. Med en gang hun fylte 18 år ble hun en hore», sier hun og fortsetter:

– Jeg tenkte bare at dette kan jeg ikke vinne.

Fått mer selvtillit

I det større intervjuet med Dazed svarer Billie Eilish på den massive kritikken for første gang.

Til magasinet forteller hun at hun fortsatt har de samme verdiene og står for de samme tingene, men at hun med alderen har blitt mer komfortabel og fått mer selvtillit.

– Det var på et tidspunkt i fjor at jeg var naken og ikke kjente igjen min egen kropp fordi jeg ikke hadde sett den på en stund. Jeg kunne enkelte ganger tenke «hvem sin kropp er det?», forteller hun og fortsetter:

– Det er ikke det at jeg elsker kroppen min nå, jeg tror bare at jeg har det fint med den.

Billie Eilish tror også at stilikonet hun har skapt, gjør at det skal svært lite til av forandring før fansen reagerer.

– Hvis jeg skulle finne på å ta på meg en kjole en dag, hadde jeg blitt hatet for det. Folk vil tro at jeg har forandret meg (...), men egentlig handler det om at jeg vil kle meg i det jeg vil kle meg i, sier hun.

Les også: Tyra Banks i åpenhjertig intervju: - Jeg har lagt på meg 13 kilo på et år

Lei av korona: - Får ikke datet

Billie Eilish er ikke alene om å kjenne kritikk i sosiale medier - spesielt når det kommer til kropp.

En av dem som kanskje vet godt hva Eilish snakker om er skuespiller og supermodell Elizabeth Hurley (54). På Instagram deler hun stadig lettkledte bilder av seg selv, men denne gang er det imidlertid helt andre ting som trekker oppmerksomheten til fansen.

Sammen med sønnen Damian på 18 år og moren Angela har hun isolert seg for koronavirsuet og deler stadig bilder på Instagram. Også bilder der hun har pyntet seg for å imponere fansen.

Til tross for at hun koser seg i selskapet med familien, forteller hun i et åpenhjertig intervju med Hello! at hun gjerne skulle ønske at hun hadde en mann i livet sitt, og gleder seg til koronakrisen er over.

– Jeg hadde elsket det å forelske meg i noen, noe som åpenbart ikke kommer til å skje nå mens jeg er innelåst med familie, sier hun.

– Når alt dette er over vil jeg kanskje gå ut der og faktisk gjøre en innsats, legger hun til.

Ingen klaging

For norske Kristofer Hivju har denne uken derimot bragt med seg gladnyheter.

Tidligere i år ble han og kona påvisst koronaviruset, men nå meddeler de med fansen at de begge er friske og endelig kan bevege seg ut døren for litt frisk luft.

Andre som tilsynelatende ser ut til å utnytte koronakrisen til noe positivt er Kourtney Kardashian. På Instagram deler hun stadig bilder av familien sin, og gleder seg over å få tilbrakt så mye tid med dem.

Også komiker Amy Schumer har overrasket på Instagram, og gjort et humorpoeng ut av pandemikrisen.

Nå som hun er mer hjemme enn noen gang før har hun nemlig tatt på seg husarbeidet som vaskehjelpen pleide å gjøre, og erfaringen deler hun med fansen:

Se flere bilder som kjendisene har delt det siste døgnet: