Gå til sidens hovedinnhold

Billie Eilish mistet 100.000 følgere etter dristig bilde: – Folk er redd for store pupper

Se hva vi fant...

Billie Eilish får gjennomgå på sosiale medier.

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Den internasjonale superstjernen Billie Eilish (19) er kjent for sin særegne stil med baggy klær og fargerikt hår, men hun har tidligere åpnet seg om hennes trøblete forhold til sin egen kropp.

Tidligere i år tok sangerinnen nesten pusten fra fansen sin, da hun prydet forsiden av britiske Vouge i et mer tettsittende og avslørende antrekk. Det fikk internett til å eksplodere.

Nå har det skjedd igjen.

- Jeg er fortsatt den samme personen

Etter at Eilish postet forsidebildet som ble brukt i Vogue, der puppene hennes er mer synlig enn vanlig, vakte det stor ståhei blant følgerne hennes, skriver Fox News.

Det som trolig vil havne i rekken av ikoniske Vogue forsider, fikk derimot fansen til å rase. En følger beskyldte henne for å «være hjernevasket av industrien» og noen mente den nye stilen fikk Eilish til å se «skummel ut».

Les også: Stjerne-DJ med oppsiktsvekkende planer: - Tanken er å finne en måte å leve for alltid

Det skal ha kostet henne 100.000 følgere på Instagram. Årsaken er ifølge henne selv helt klar, og sier at det hele føles umenneskelig i et intervju med Elle.

– Jeg mistet 100.000 følgere bare på grunn av puppene mine. Folk er redde for store pupper, sier hun i intervjuet.

Fansen er ikke bare tilhenger av musikken hennes, men også hennes signatur oversize-streetwear stil. Hun innrømmet at hun ville eksperimentere med en ny stil, og gikk over til mer formpassende antrekk i tide til den nye albumutgivelsen hennes.

Eilish har også postet en «throwback» fra tiden hun hadde det velkjent grønne håret hennes, da lot heller ikke reaksjonene vente på seg.

– Da jeg postet videoen kommenterte noen at «de savner den grønnhårede Billie». Jeg er fortsatt den samme personen. Jeg er ikke bare en Barbiedukke som har forskjellige hoder, sa hun til motemagasinet.

Først kom sønnen, så kom bruddet

Det skjer mye i livet til Jason Derulo (32) om dagen. For knappe to måneder siden kunne han og Jena Frumes (28) ønske deres første sønn sammen til verden.

Les også: Kommer til Norge

Den populære artisten og modellkjæresten var i lykkerus i påvente av deres sønn, og han postet ofte på sosiale medier i tiden før og etter fødselen.

De ble et par under den første nedstengingen i mars i fjor, og 8.mai ble lille Jason King Derulo født. Paret ville verne om babyen sin og bestemte seg for å ikke dele så mye rundt familiens tilskudd.

Nå ser det ut til at lykken har brast, og paret har gått hvert til sitt. Torsdag kunngjorde han bruddet.

– Hun er en fantastisk mor, men vi føler at å være fra hverandre på dette tidspunktet vil gjøre at vi kan være de beste versjonene av oss selv og de beste foreldrene vi kan være, skrev artisten på Twitter.

Han ønsker at privatlivet deres blir respektert under den vanskelige tiden.

Deler hjertevarmende melding

Selveste «Queen B» fylte 40 år 4. september. Selv om Beyoncé har bikket 40 år på denne planeten, har hun aldri følt seg bedre.

Nå deler hun et åpenhjertig brev på nettsiden hennes om hvordan livet etter 40 er for musikkdronningen, og åpenbaringene som fulgte med, ifølge Metro News.

Les også: Inviterer til kjendisfest med aldersgrense: – Kommer ikke inn hvis man ikke har blitt voksen

Trebarnsmoren takket alle de inspirerende menneskene som tok seg tid til å sende henne rørende bursdagsmeldinger, og hun innrømmer at hun både gråt av glede og fikk gåsehud.

Hun deler også sine refleksjoner rundt det å bli eldre, og forteller at hun har fått et nytt perspektiv på livet.

– Dette er det første året jeg virkelig forstår hva det vil si å leve i øyeblikket. Det er første gang jeg har forståelse for hvor skjørt livet virkelig er, hvor vanskelig livet kan være til tider, heter det i meldingen.

Videre i det personlige brevet forteller hun at som 21-åring trodde hvordan verden fungerte, noe hun selv sier tok helt feil av.

Superstjernen slo gjennom på 90-tallet med Destiny's Child, før hennes mildt sagt vellykkede solokarriere tok helt av.

Etter hvert som hun har blitt eldre, jo klokere og moden har hun blitt, skriver hun.

- Det er en frihetsfølelse å vite at jeg har klart å komme til den andre siden, og jeg gir meg selv endelig lov til å nyte frøene jeg har jobbet så hardt med å plante hele livet.

Hun får ikke rost fansen nok, og skriver at de har vokst opp sammen med henne, da hun kom inn i rampelyset som 15-åring. Hun skriver videre at fansen gir glede til livet hennes, og håper at musikken hennes kan fortsette å bringe glede i deres liv også.

I sann Beyoncé-stil signerte hun brevet med en kjærlig hilsen, etterfulgt av ordet «deep» 40 ganger ved siden av en tegning av en bie.

Les også: Dødsfallet rystet Hollywood. Slik hyller kjendisene Willie Garson