*Nettavisen* Livsstil.

Billie Eilish synger tittellåten på den nye Bond-filmen

Det amerikanske stjerneskuddet Billie Eilish har skrevet og synger tittellåten på den nye James Bond-filmen «No Time To Die».

Det amerikanske stjerneskuddet Billie Eilish (18) har skrevet og synger tittellåten på den nye James Bond-filmen «No Time To Die». Foto: AP / NTB scanpix

Den amerikanske popkometen Billie Eilish (18) har skrevet og skal synge tittellåten til den nye James Bond-filmen «No Time To Die».

14.01.20 18:03

Det ble bekreftet på den offisielle James Bond-kontoen på Twitter tirsdag.

18-åringen har skrevet låten sammen med sin bror Finneas O'Connell og er i disse dager i studio for å spille inn låten, ifølge Sky News. Hun er den yngste artisten noensinne som synger og har skrevet en tittellåt til en Bond-film.

«No Time To Die» er delvis spilt inn i Nittedal, og også denne gang er det Daniel Craig som spiller hovedrollen som agent 007.

Filmen kommer på norske kinoer 3. april.

Les også: Avslører tittelen på den nye James Bond filmen

Siste gang

I den kommende James Bond-filmen vil det være siste gang vi får se Daniel Craig i hovedrollen som agent 007.

Filmen regisseres av Cary Fukunaga, og er skrevet av Phoebe Waller-Bridge. Filmingen startet i april og innspillingen har funnet sted i både Norge, Jamaica, Italia og England.

Les også: James Bond-ekspert om kvinnelig 007: - Helt på trynet

Kvinnelig arvtager

I fjor sommer ble det kjent at Craigs arvtager, som skal spille Bond i neste film som skal spilles inn, angivelig blir den første mørkhudede og den første kvinnen i rollen.

Ifølge Aftenposten (krever abonnement) var det The Guardian som meldte at Lashana Lynch har fått rollen som den neste 007-agenten. Opplysningene stammet fra en anonym kilde i britiske medier og er ikke bekreftet fra offisielt hold.

John Berge, redaktør for nettstedet JamesBond.no, var ikke nådig i sin dom da han uttalte seg om nyheten i sommer:

- Personlig synes jeg det er helt patetisk – idioti. Det er altfor politisk korrekt i en krenkelsesverden deluxe der du knapt kan si noe som helst. Det er helt på trynet, jeg misliker dette sterkt, sa han til Aftenposten.

Asbjørn Slettemark var av motsatt oppfatning. Han uttalte blant annet til Aftenposten at han synes det er spennende, gøy, interessant og vågalt om James Bond får en ny kvinnelig karakter av etnisk opprinnelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag