I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Den amerikanske sangstjernen Billie Eilish (19) pryder forsiden av britiske Vogue neste måned, og har i den anledning stilt opp på flere nye bilder for motemagasinet.

Bildene har hun også delt på Instagram, til fansens store begeistring. Det er nemlig en litt annen Eilish vi får se denne gang – da hun tidligere har vært kjent for å kle seg i store, tildekkende klær. Nå poserer hun derimot i korsett og kjoler.

I tillegg viser sangstjernen frem en tatovering hun tidligere har uttalt at hun aldri skulle vise frem.

Les også: ALS-syke Nils Arne inspirerte Mads Hansens nye Instagram-aksjon

– Dere kommer aldri til å se den

I fjor fortalte nemlig 19-åringen til Vanity Fair at hun hadde tatt en tatovering, uten å røpe hva hun hadde tatovert eller hvor tatoveringen er plassert. Til magasinet sa hun følgende:

– Jeg har en tatovering, men dere kommer aldri til å se den.

På de nye Vogue-bildene får vi imidlertid se en liten del av tatoveringen på hoften hennes.

Det setter åpenbart fansen pris på, og kommentarfeltet under bildet som viser tatoveringen renner over av jublende fans. Der diskuteres det også hva som er tatovert, og flertallet ser ut til å mene det er en drage på sangerens hofte.

Selv kommenterer ikke Eilish tatoveringen i intervjuet, men hun er derimot svært pratsom rundt temaet kropp.

Les også: Kjendisdatterens legning forvirrer bestemoren

Tidligere har hun uttalt at hun bruker store, tildekkende klær for å slippe å få kommentarer om kroppen sin, og overfor Vogue forteller hun nå at det er viktig for henne å få frem at hun har rett til å ha på seg hva hun vil – når hun vil.

– Plutselig er du en hykler hvis du viser mer hud. Du er lett på tråden, du er en hore. Hvis jeg er det, da er jeg stolt. La oss snu på det og føle oss sterkere av det. Det å vise frem huden din og vise mer hud, eller ikke, bør ikke frata deg noe respekt, sier hun, og gir en beskjed til eventuelle kritikere:

– Min greie er at jeg kan gjøre hva jeg vil, sier hun.

– Det handler om hva som får deg til å føle deg bra. Hvis du vil bli operert, bli operert. Hvis du vil ha på deg en kjole som noen synes at du ser for stor ut til, bruk den. Hvis du føler at du ser bra ut – da ser du bra ut, sier 19-åringen i intervjuet.

Deler nye bryllupsbilder

Da Joe Jonas (31) og Sophie Turner (25) gikk til alters i Las Vegas i 2019, skapte de overskrifter verden rundt.

Bryllupet kom nemlig som en overraskelse på mange, og paret hadde store planer om å holde det hemmelig. Det lot seg derimot ikke gjøre, ettersom DJ-en Diplo (42) sendte live på Instagram under det som skulle være en privat seremoni.

Ekteparet giftet seg for øvrig på nytt i Frankrike noen måneder etter bryllupet i Las Vegas, og Jonas har tidligere sagt at Vegas-bryllupet ble gjennomført av praktiske årsaker.

Les også: «Funkygine» om «bruddet»: – Det funka ikke

– Vi måtte ha et lovlig bryllup før vi hadde et stort bryllup. Så da var det enten tinghuset, eller vår versjon med venner, Elvis og godteri-ringer, uttalte han til Harper's Bazaar i 2019.

Takket være dette har paret nå to bryllupsdager, og i helgen feiret de to års bryllupsdag for bryllupet i Las Vegas. I den anledning delte de bilder fra festen på Instagram, til fansens store glede. Bildene har nemlig aldri sett dagens lys – før nå.

I kommentarfeltene under begge innleggene renner det inn med lykkeønskninger til ekteparet.

Lurte fansen trill rundt

Da skuespiller Halle Berry (54) dukket opp på Oscar-utdelingen med en ny sveis, fikk hun fansen til å måpe. Hun hadde nemlig da kvittet seg med sine lange, mørke lokker.

Sveisen fikk blandede reaksjoner, og flere mente Berry hadde bommet kraftig.

Blant annet lurte en fan på om 54-åringen hadde klippet sitt eget hår, mens en annen mente hun liknet på skuespiller-kollega Josh Hartnett (42) på 2000-tallet med sitt korte hår.

Les også: Fansen jubler over nye bilder av Adele: – Hun er endelig tilbake

Selv delte Berry et bilde av det som tilsynelatende var håret hun hadde klippet av før utdelingen:

Etter alt å dømme var imidlertid ikke den korte sveisen permanent. Nylig delte nemlig skuespilleren nok et bilde på Twitter der hun avslørte at det korte håret var en spøk.

«Oscar-bob. Bare tulla», skriver hun til et bilde der man kan se at hun fortsatt har langt hår.