Det siste året har kjærlighetslivet til influenser Øyunn Krogh (28) vært både offentlig og turbulent.

I fjor sommer ble det kjent at hun og samboeren, Levi Try (25), gikk fra hverandre etter tre år. Kort tid etter bruddet avslørte Krogh at hun var forelsket og hadde kjærlighetssorg på en og samme gang, og hun avslørte at hun hadde funnet lykken på ny.

Det var derimot ikke langvarig, og Krogh innrømmet overfor Nettavisen i januar at hun var singel igjen.

Les også: Øyunn Krogh kommenterer puppestuntet for første gang: – Aldri vært så blottlagt

Kjærlighetslivet til Krogh har imidlertid ikke alltid gått på skinner, og i podkasten «Kaffeskål» sier 28-åringen at hun har opplevd utroskap, noe hun åpner opp om i en fersk episode.

Har et visst ansvar

I episoden «Utroskap; en mørk episode om svik, bedrag & det åpne betente såret man sitter igjen med», utdyper Krogh hvordan hun taklet at en av hennes tidligere partnere var utro, og sviket som fulgte med.

Krogh snakker blant annet om at det er «ubehagelig» å tenke på hvorvidt venner av ekskjæresten visste om utroskapen eller ei, og hun nevner at de nærmeste har et visst ansvar for å fortelle hvis de er klar over utroskapen.

– Det er ikke noe tvil om at når det foregår over så mange år, så må noen ha fått med seg noe. Og det er utrolig vondt for den som sitter igjen, å vite at noen kunne reddet deg tidligere, sier en åpenhjertig Krogh i onsdagens podkastepisode.

Nettavisen har vært i kontakt med Øyunn Krogh, som ikke ønsker å kommentere saken utover det hun sier i podkasten.

Les også: Øyunn Krogh brutalt ærlig om bruddet: – Kommer til å slite i lang tid

Gjennom podkastepisoden avslører som nevnt ikke 28-åringen identiteten til vedkommende, som heller blir referert til som hennes tidligere partner.

Venninneduoen har begge opplevd utroskap, og deler også sine tanker rundt «den andre kvinnen». De legger ikke skjul på at de ikke synes noe om dersom den tredje personen vil frata seg skylden.

– Alle er ikke skapt for å være i et forhold med en annen person, og det er greit. Men da må man ikke la det gå utover en som er skapt for å være i et forhold, sier 28-åringen.

– Mye mørkere enn man tror

Den tidligere «Farmen kjendis»-deltakeren snakker også om hvordan opplevelsen med ekskjæresten har påvirket henne i ettertid, og hun nevner at hun ofte følte seg lurt av sin tidligere partner.

Selv etter bruddet har ikke såret blitt helt lukket, ifølge Krogh.

Les også: Øyunn Krogh avslører: – Redd for å gå ut av døren

– Det såret mitt er så alvorlig, og det er så utrolig mørkt. Jeg kan på en måte ikke snakke om det, og det er veldig vondt for meg også, sier TV-profilen og legger til:

– Til deg som hører på, det er så mye mørkere enn man tror.

Dette er ikke første gang Krogh snakker om kjærlighetssorg. I fjor høst gjestet hun podkasten «Ida med hånden i hjertet», der hun blant annet snakket om at hun sliter med tillit.

I tillegg innrømmet hun at det var vondt å møte utroskapsrykter og spekulasjoner i sosiale medier, og at hun som følge av dette har slitt med dårlig selvfølelse.