Mandag kveld bega «Skal vi danse»-proffdanseren Tom-Erik Nilsen (35) seg ut på et omfattende Lego-prosjekt.

Det hele ble dokumentert av lillebroren, Jørgen Nilsen (30), på Instagrams historiefunksjon. Han delte mandag kveld flere videosnutter der broren var i full gang med å bygge en Ferrari i Lego, et prosjekt som skal ha tatt ham hele ni timer.

«Han ble ferdig til slutt, lette ni timer. Da kan han dessverre gå tilbake til dansen. Må skaffe mer lego», skrev Jørgen Nilsen til en video av det ferdige bilprosjektet mandag kveld.

Les også: Cengiz Al avslører «hemmelig» plan for «Skal vi danse»-finalen

De to brødrene er nemlig konkurrenter i årets «Skal vi danse»-sesong, og lillebrors melding kan tolkes som at han har distrahert broren med Lego slik at han mister verdifull treningstid og dermed ikke er like stor konkurranse for ham.

Og nettopp det kan det se ut til at han på sett og vis får til.

– Ødelegger fjeset sitt

Tilsynelatende går det nemlig ikke særlig bra for tidligere kulekjører Kari Traa (48) hvis hun er alene på dansesenteret.

Traa danser med den eldste Nilsen-broren, mens Agnete Saba (28) har fått tildelt Jørgen Nilsen som partner i «Skal vi danse: All stars». Begge par er fortsatt med i konkurransen.

Etter å ha delt brorens byggeprosjekt kunne nemlig Jørgen Nilsen gi litt innsikt i hva som skjer dersom Traa får fri utfoldelse i dansesalen. Det kan raskt ende med sår og blod.

Les også: Anklages for ryktespredning før TV-innspilling

«Kan se ut som han må ha 100 prosent fokus på Kari Traa. For to minutter alene i salen så ødelegger hun fjeset sitt», skriver Jørgen Nilsen til et bilde av Kari Traas blodige ansikt.

Hva som har skjedd med Traa er uklart, men ifølge Nilsen skal det altså ha skjedd da hun var alene i dansesalen. Han oppgir heller ikke når det skjedde, men oppfordrer altså storebroren til å passe litt ekstra godt på dansepartneren sin.

Det har foreløpig ikke lykkes Nettavisen å få en kommentar fra Traa eller Nilsen til denne saken.


Comeback på parketten

Som nevnt konkurrerer Nilsen-brødrene mot hverandre på parketten i år – etter litt pause fra «Skal vi danse»-universet.

Tom-Erik har ikke vært med siden 2014, mens Jørgen ga seg etter sesongen i 2019.

I mellomtiden har det skjedd mye i brødrene fra Bergens liv.

Mens Tom-Erik har jobbet som tømrer etter han ga seg, har Jørgen blitt helikopterpilot. Samtidig har begge brødrene stiftet familie, sistnevnte med «Skal vi danse»-programleder Helene Olafsen (32) – som han for øvrig danset med i 2017.

At de begge nå er tilbake på parketten synes de er stas.

– Det er veldig kjekt at alle er med, uttalte Tom-Erik Nilsen til Nettavisen da årets deltakere ble annonsert.